2777
2789
عنوان

برا خلط گلو بچه م چیکار کنم خواهش میکنم راه حل بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 21862 بازدید | 23 پست
تا دوسالگی عسل نباید بدی  اگر تا الان هم ندادی تو مریضی چیزی رو امتحان نکن

دوسال وچهار ماهشه.خب چی بدم خوب بشه دلم کبابه چهارروزه نخوابیده تب نداره فقط خلط انقد زیاده که دوراز بچه میخواد خفه شه

مگع میخوره اصلا جوشونده؟

ای وای چقد حساسی شما   چرا نخوره مگ جوشونه چیه سم ک نمیخای بهش بدی   یکم تاج خروس بگیر دم کن با  بارهنگ   بزار بجوشه صافش کن بهش بده بخوره دوسالشه دیگ نوزاد ک نیس  من از اول ب پسرم داروگیاهی میدادم واس سرما خوردگی اینا    هر جور مایلی مجبورت نمیکنم

کاربر قدیمیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حمامش کنم؟یا نه فقط همونجوری تو بخار بمونیم نیم ساعت؟

دکتر میگفت بذار بازی کنه اب گرم رو باز بذار که حمام بخارش نره ولی حواست هم باشه بخار بچه رو نگیره ووقتی سرفه افتاد بین دوکتفش بزن  سرشو بگیر پایین بیاد بیرون بعد هم ت. حمام خشک کنه وبقیه کارا  داروهاشم بده من خودم چیزی اکر دکتر میکفت میدادم جوشونده اینجور چیزا نمیدادم راستش میترسم مخصوصا وقتی مریض میشه

منم نمیدم.دوست من هر موقع بچه ش مریض میشه با همین جوشونده ها خونگی درمانش میکرد حالا طفلک کارش ب بست ...

اره همینو داده الان چهاروزه روزی یبار بهش میدم.یه شربت ایورامی هم نوشته که میدم روش نوشته خلط اور ضد سرفع.ولی هیچکاری نمیکنه بهتر نمیشه اصلا

ای وای چقد حساسی شما   چرا نخوره مگ جوشونه چیه سم ک نمیخای بهش بدی   یکم تاج خروس بگیر دم ...

ممنون زنده باشه پسرت ولی دختر من گیاهی اینا اصلا نمیخوره عرق نعنا هم بو میده نمیخوره

دوسال وچهار ماهشه.خب چی بدم خوب بشه دلم کبابه چهارروزه نخوابیده تب نداره فقط خلط انقد زیاده که دوراز ...

جوجه خودت درست کن یا سوپ مرغ وماهیچه بلدرچین  مرغ اب پز  کم کم بده یدفعه که نمیتونه بخوره ولی کلا  تو مریضی ادم بزرگ بی اشتها میشه چه برسه به بچه   نگران نباش برای غذا نخوردن ولی عفونت گلوشو درمان کن حتما