2777
2789
عنوان

قارچ انگشت شصت پا

3752 بازدید | 15 پست

سلام

انگشت شصت پای من هر دو تاش خیلی وقته قارچ داره، اول نمیدونستم قارچ هست، بخاطر همین کار خاصی نکردم، خدادرو شکر این مدت زیاد نشده

کسی بوده که جوش شیرین استفاده کرده باشه و نتیجه گرفته باشه؟

نشظمد

وقتی همه دارن یه راهی رو میرن  بدون اون راه حتما راحت ترین راه بوده       که همه میتونن برن ، پس حتما اشتباهست                            چون هیچ چیز درستی راحت به دست نمیاد💙       اینجا ساکتم باشی فکراتو 🚫قضاوت🚫 میکنن

پماد تربینافین

هم زیر ناخن هم رو و هم به اطراف

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن درخت چای گیر بیار ...اصل باشه واقعا معجزه میکنه واسه جای زخم و قارچ پوستی و ناخن ...من شاگردم برام کاشت زد امروز فردا کردم ک ریموو کنم هوا گرفت یه دونش قارچ گرفت ناخنم ۴روزه با روغن درخت چای عاااالی شد خوب شد

روغن درخت چای گیر بیار ...اصل باشه واقعا معجزه میکنه واسه جای زخم و قارچ پوستی و ناخن ...من شاگردم ب ...

اتفاقا دارم ت  خونه روغن درخت چای، تازه هم خریدم اصلا استفاده نکردم

روغن درخت چای گیر بیار ...اصل باشه واقعا معجزه میکنه واسه جای زخم و قارچ پوستی و ناخن ...من شاگردم ب ...

ایولا، ۴روزه که خیلی خوبه

من اون قسمت ناخنم که هوا میگیره زیرش اکثرا مواقع میگیرمش

ایولا، ۴روزه که خیلی خوبه من اون قسمت ناخنم که هوا میگیره زیرش اکثرا مواقع میگیرمش

زمستونا کاشت نزن چون پا حساسه اکثرن تو کفش جلو بسته س ...زود قارچ میگیره ناخن ...ریموو کن اگه کاشت زدی بذار هوا بخوره ...عید کاشت بزن ...روغن درخت چای بگیر استفاده کن ...تاکید میکنم اصل باشه

زمستونا کاشت نزن چون پا حساسه اکثرن تو کفش جلو بسته س ...زود قارچ میگیره ناخن ...ریموو کن اگه کاشت ز ...

اصلا من تو عمرم کاشت نکردم

کفشم گویا نامناسب بوده

یه بار تو عروسی کفش خیلی پاهامو اذیت کرد بعد انگشتم اینطوری شد و یه بار هم افتاد، فکر کردم بخاطر اذیت کفش بود و پیگیر نشدم

بعدا فهمیدم قارچه، و بخاطر کفش روزمرم بود که داخلش همش عرق میکرد

شما تجربه شخصی داشتین؟

برو دکتر

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️