2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم میزنه چون بچم پسره😭دلش دختر می خواد

| مشاهده متن کامل بحث + 3739 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب گفتی    می‌خوام بدونم مادرشوهره خودش کتک خورده یا نه

والا معلوم نیس چشونه

یکی میگه پسر زا باشه

یکی هم دختر زا میخواد 

جمع کنین بابا

تعیین جنسیت در انسان ها با جنس نره 

زن ماده اس 

در تعیین جنسیت هیچ دخالتی نداره 

من بودم میگفتم مرتیکه چولمنگ تو کروموزوم Yرو دادی من Y ندارم ک 

من Xدادم 

تو خاک بر سر Y 

پسر :XY

دختر :XX

باز تاپیک تخمی تخیلی😕😑

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

فانتزیاتونو اینجا خالی نکنید، اون میگه باکمربند بزن بعد شوهرتم گوش میکنه بعد تو هم میشینی تا بزنه؟؟؟

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

اسی برو درستو بخون امتحان داری 

اسی اینجا چکار می‌کنی 

برو درستو بخخخون

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم😊❤❤❤ فرزندانم عزیزان دلم،  الله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین. شفای کامل بیمارم صلوات.
تو‌این یازده یاعت داشته فکر میکرده چه مدل تایپیک بزنه جانسوز باشه اما چون خیلی بچس لوازم تحریر تو تا ...

😂😂😂😂

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

عکس بده دیگه😐

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"                                          #دکتر_کاتوزیان پدر علم حقوق ایران
والا معلوم نیس چشونه یکی میگه پسر زا باشه یکی هم دختر زا میخواد  جمع کنین بابا تعیین جنسیت ...

😂 😂 😂 

🌙🌙🌙                                                                زندگیم بین دو بیت شعرمونده 😐                          🌙 سعدی می گوید :برخیز و مخور غم جهان گذران             🌙 تا برمیخیزم حافظ می‌گوید :                                       🌙بنشین و دمی به شادمانی گذاران                                  🌙 فعلا نیم خیز ماندم تا تکلیفم                                       🌙در ده بیت بعدی معلوم شود.                                        🌙 😐✋
والا معلوم نیس چشونه یکی میگه پسر زا باشه یکی هم دختر زا میخواد  جمع کنین بابا تعیین جنسیت ...

حرص نخور حالا خواهرم   

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛