2777
2789

من پریودی هام نامنظمه و دیروز سونو دادم،،،گفت رحم و تخمدانت سالمه ...تیروئیدم ندارم ....فقط کمخونی شدید و کمبود پلاکت دارم....میتونه این علت نامنظم بودن پریودی هام باشه..... از بس دیگه آز و سونو تکراری رفتم خسته شدم

خدایا درسته همه تو رو دارن، اما من فقط  تو  رو دارم😊😚

من قبلا اینجور بودم  رفتم دکتر فوق تخصص غدد گفت ربطی به کم خونیت نداره آزمایش دادم هورمونام به هم ریخته بود 

دارو داد تا مدتی استفاده کردم بعد از دارو خسته شدم  یه خانمی که خدا خیرش بده گفت روزی یه استکان عرق رازیانه بخور تا زمانی که پریود بشی وقتی پریود شدی استفاده نکن تا تموم بشه تموم شد دوباره شروع کن تا پریودی بعدیت و خداروشکر من انجام دادم خوب شدم 

ولی حتما برو غدد ازمایش هورمونی بده 

اگرم نداشتی به همون کم خونیت مربوط بود علاوه بر دارو شیره ی توت سفید و شیره ی انگور با خرما هرروز بخور واسه کم خونی عالی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبلا اینجور بودم  رفتم دکتر فوق تخصص غدد گفت ربطی به کم خونیت نداره آزمایش دادم هورمونام به ...

مرسی گلم

خیلی شدیده کارم از اینا گذشته

من کم خونی از نوع مینور 

و دقیقا با همین چیزاست که بدنمو قوی نگه داشتم 

البته پیش کسی برو برای دارو که فوق تخصص خون  پیش عمومی نرو

من کم خونی از نوع مینور   و دقیقا با همین چیزاست که بدنمو قوی نگه داشتم  البته پیش ...

وای الان یک ساله درگیرم...گفتن طحالت بزرگ شده ....داروام سرم آهن دادن ...الان قصد بارداری دارم یعنی با تاییدیه کمیسون پزشکی ...ولی پریودی هام کلافه م کرده ....گفتم بدونم به هم مرتبطن یا نه ...

و میشه بگی بهترین زمان مصرفش رو؟

گلی تا پنج ماه خوردم هروز صبح بعداز صبحانه ولی الان اونجوری منظم نمیخورم   ولی خداروشکر  مشکلم برطرف شد بعد یه چیزی  من برنامه ایمپو رو نصب کردم و خیلی به دردم خورد قشنگ متوجه تغییرات تاریخام میشدم تا منظم شد عکسشو برات میذارم

وای الان یک ساله درگیرم...گفتن طحالت بزرگ شده ....داروام سرم آهن دادن ...الان قصد بارداری دارم یعنی ...

ببیگن پس اگر طحالت بزرگ شده فعلا از داروهای عطاری استفاده نکن 

به یه دکتر خون مراجعه کن حتما

گلی تا پنج ماه خوردم هروز صبح بعداز صبحانه ولی الان اونجوری منظم نمیخورم   ولی خداروشکر  م ...

مرسی عزیزم...