2777
2789
عنوان

نظر سنجی مهم

601 بازدید | 16 پست

درود دوستان

امروز میخوام درمورد بعث کاهش جعمیت جهان صحبت کنم میرم سر اصل مطلب تا خستتون نکنم

به نظر من باید تو هر کشوری مثلا ایران خودمون  تو تهران باید تموم افراد بی خانمان و خیابونی و کسایی که زاغه نشینی میکنن باید عقیم کرد که نتونن بچه بیارن  چون همین ها نون شب خودشون ندارن ولی ۳/۴تا بچه میارن

یا همین کار در هند و افریقا انجام بدن کلی جعمیت زمین کم میشه 

نظر شما در این مورد چیه؟؟؟

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

این ایده رو باید ۱۰ سال پیش میدادید  چون الان جمعیت ایران رو به کاهش هی تبلیغ فرزند آوری میکنن ...

اخه کیفیت مهم کمیت مهم نیس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظرم اینه امسالتو عقیم بشن بهتره

عزیز من 

احساسی به قضیه نگاه نکن 

مثلا فردی که کارتون خواب بچه بیاره فکر میکنی سرنوشت اون بچه چی میشه 

یا میشه گدا یا میشه کودک کار 

بعد هم که بزرگ میشه 

میشه دزد جانی خلافکار 

عزیز من  احساسی به قضیه نگاه نکن  مثلا فردی که کارتون خواب بچه بیاره فکر میکنی سرنوشت او ...

الان مثل شماپدر و مادرتون کارتون خواب نبودن چی شدی 

به چه حقی راجب بدن مردم نظر میدی ؟؟

تو خودت میخوای اخته کنی از داعش بدتری 

به چه حقی برای بقیه تعیین تکلیف میکنی ؟؟؟

🐌........🌱

من چندتا اشکال بنظرم میرسه :

۱) اولا خیلی ظالمانه ست که یه نفر رو بالاجبار از حق باردارشدن منعش کرد. باید کاملا اختیاری باشه. نمیشه هم گفت به اون بچه ظلم میشه و ... بتهوون بچه نُهم یه مادر بیوه و فقیر بود

۲) اگه خانواده های ضعیف عقیم بشن خانواده های مرفه هم تمایل به باروری ندارن درنتیجه طی چند سال اگه هم جمعیت منقرض نشه عملا نیروی کار از بین میره و اقتصاد فلج میشه. نمونه واضحش اروپاست که بدلیل نرخ فوق العاده پایین باروری مجبورن مهاجر وارد کنن و برای ایجاد مهاجر ارزون دولتهاشون تو افریقا و خاورمیانه جنگ راه میندازن چون یه مرد و زن جنگ زده برای زنده موندن با پول کمتر کار میکنن

۳) این ایده ها ایده های سیستم های سرمایه داری هست برای پاک کردن صورت مساله که همون بی عدالتی اجتماعی و اقتصادی هست. بجای اینکه سیستم اصلاح بشه و عدالت اجرا بشه تا همه انسانها زندگی متوسط و خوبی داشته باشن، یه عده در راس هرم سرمایه داری دارن با خوردن حق اکثریت فقیر مولتی میلیاردر میشن و برای اینکه این سیستم تغییر نکنه راه حلی که برای از بین بردن فقر ارائه میدن حذف فقراست!! در حالیکه حتی اگه همین الان تمام فقرای عالمو بکشیم و نابود کنیم طی چند دهه آتی مجدد تعداد فقرا بالا میره. چون اصل نظام سرمایه داری که ایجاد جامعه طبقاتی میکنه هنوز برجای خود باقیه. وگرنه الان تو امریکا که ثروتمندترین کشور دنیاست نباید فقیر باشه درحالی که روز بروزم تعدادشون بیشتر میشه

الان مثل شماپدر و مادرتون کارتون خواب نبودن چی شدی  به چه حقی راجب بدن مردم نظر میدی ؟؟ تو خو ...

شما چرا اینقد به خودت میگری این قضیه کاهش جعمیت خیلی قضیه عادی 

من پدر و مادرم در سطح خوبی بودن من خودم پزشکم وقتی این حرف میزنم قطعا دلایل محکمی دارم که میگم

من چندتا اشکال بنظرم میرسه : ۱) اولا خیلی ظالمانه ست که یه نفر رو بالاجبار از حق باردارشدن منعش کرد ...

راه حل چیه؟

۱)تغییر سیستم اقتصادی و عادلانه کردنش

۲)تشویق فقرا به فرزند کم همزمان با تشویق مرفهین به فرزند زیاد

من چندتا اشکال بنظرم میرسه : ۱) اولا خیلی ظالمانه ست که یه نفر رو بالاجبار از حق باردارشدن منعش کرد ...

مچکرم عزیزم بابت نظرت

شما چرا اینقد به خودت میگری این قضیه کاهش جعمیت خیلی قضیه عادی  من پدر و مادرم در سطح خوبی بود ...

راستش به نظر میرسه یه بچه کنکوری که درآرزوی پزشک شدنی و زندگی در انگلستان 

بعدم کاهش جمعیتو از خودتون شروع کنید چی میشه 

مثلا شماها تولید مثل نکنین چون خیلی خطرناکین 

🐌........🌱
راستش به نظر میرسه یه بچه کنکوری که درآرزوی پزشک شدنی و زندگی در انگلستان  بعدم کاهش جمعیتو از ...

خیلی ادم پرخاشگری هستین 

اشتباه از من بود از اول به شما توضیح دادم

دیگه ریپلای نزن

مچکرم عزیزم بابت نظرت

قربونت

راستی منم پزشکم . یعنی میخام بگم راجب این مطلب سمینار رفتم و یکم مطالعه داشتم. خیلی روش فکر کردم

اول موافق عقیم سازی بودم ولی یبار یه خانوم ۴۰ ساله با یه سطح  اقتصادی فوق العاده ضعیف که زن دوم یه مرد بچه دار شده بود، اومده بود درمانگاه با میوم رحمی بزرگ و خونریزی فوق العاده شدید که کاندید هیسترکتومی شد و وقتی فهمید که نمیتونه باردار بشه شدیدا شکست و همونجا زد زیر گریه.

اونجا بود که متوجه شدم واقعا نمیتونیم به راحتی آدما رو از این حق محروم کنیم. بارداری یه موهبته برای بعضیا