2777
2789
عنوان

زلزله+عکس خبر

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 31 پست
اون عدد پشت ممیز مهمه  ۹ قدرت تخریبشه که مهمه

اره

یه سری چیزا از دور سبزه، ولی از تو قرمزه و سیاه! یه وقتا دوری باعث میشه فقط لبخندمو ببینی و دردام غمگینت نکنه..!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا الان بخوابم یا بیدار بمونم😬😂

یه سری چیزا از دور سبزه، ولی از تو قرمزه و سیاه! یه وقتا دوری باعث میشه فقط لبخندمو ببینی و دردام غمگینت نکنه..!
والا منم از دیشب تاالانه بیدارم نمی‌دونم چ کنم😂

دارم به این فکر میکنم شاید مردن تو خواب راحت تر باشه🤣

من تهرانم هیچی حس نکردم چیکار کنمممم😨😨😨😨😰😰

چیکار قرار بکنی؟؟؟

منم حس نکردم

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️

یعنی تهرانم لرزید؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚