2777
2789
عنوان

کیا دلشون برای دو نفره های قبل بجه داری تنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 41 پست

خب پدر مادر شدن یعنی همین.زندگی عوض میشه.ماهم خیلی خیلی دور شدیم از هم.کلا شبا هم جدا میخوابیم من و دخترم تو اتاق بچه،شوهرم تو اتاق خوابمون.من خودم کلافم میخوام پیشش بخوابمم یا مثل قبل باشیم ولی دیگه نمیشه،بچه نمیذاره.فقط میگم کاش زودتر بزرگ بشه تو اتاق خودش تنها بخوابه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخام برم روانپزشک دوماهیه اینجور شدم باوجود اینکه عاشق دخترمم

نیازی به روان پزشک نداری

یه لطفی کن

روزی ۵ تا دلیل برای شکرگزاری پیدا کن و بنویس

و خدا رو شکر کن

ببینم بعد از یه هفته چطوری😊 دلایلت تکراری نباشن

مثلا برای فنر پلک چشمت 😇

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
برا منم دعا کن😥

لذت ببر ازش.یروزی میاد ک دخترامون دیگه دلشون نمیخواد پیش ما باشن.دوستاشونو بما ترجیح میدن و باز تنها میشیم.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
منم گاهی اینجوری میشم مخصوصا که ما اکثر شبا دور دور و کارای دو نفره داشتیم ولی سعی میکنم از حالم لذت ...

ماهم خیلی پایه بودیم و عاشق،،،

الان من کاملا عوض شدم نمیدونم شاید افسردگی گرفتم

خداروشکر ک فکرت مث من نیست

شوهرمم میگ از الانت لذت ببر  هی مث فیلم میان جلو چشام از کنترلم خارج شده

وقتی آدم از بچه داری خستس اونطوره،یچیزی تو مایه های افسردگیه،بعد از دو سالگی سه سالگی بچه که دیگه شیر و پوشک و اینا نداره بهتر میشی

‏«ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد...
برا من ک واقعا همینطوره همیشه نالیدم از چیزی

غصه نخور عزیزم 

زمان در حال حرکته مدام 

و تو نمیتونی نگهش داری و غصه هاتو بخوری بعد دکمه شروعو بزنی به نظرم از این دو روز دنیا لذت ببر 

هر چیزی بخشی از زندگیه مثل ازدواج بچه دار شدن و ...

بزار دخترت یکم بزرگ تر و عاقل تر بشه اوضاعت خیلی بهتر میشه

تو مثل رقص گل سرخی رو باد..🥀 خطاب به اون کاربری که همش در حال چک کردنو گزارش زدنو کلن پیگر ماست بگم:بهت حق میدم اگر منم همچین مریضی حاد روانی داشتم وضعیتم همین بود🤣🤣🤣میشه اینقد الکی گزارش نزنید؟دیگه شماره ندارم😐ولک ناموصن شرافتن😐چند بار میخاین تعلیقم کنید خی اولش که jengolefengol بودم بعد شدمjengolefengol_برگشته . بعدش شدن خاهر jengolefengol.😐😐😐😐😐خب من مثل شما پارتیم پیش نی نی یار کلفت نیست که هر کاری کنید تعلیق نمیشید نی نی یار به من آلرژی داره😂
شوهر من انروز دقیقا اینو بهم گفت.. خواستید اسکرین بفرستم.. اون خیلی احساسیه.. ولی من نه.. فکر کنم آخ ...

منم خیلی احساسیم خیییییییلی،،،،دلم میخواست همیشه رو بورس باشیم و تازه

الان حس پیری گرفتم

خدا نکنه خیانت نمیکنه

خب پدر مادر شدن یعنی همین.زندگی عوض میشه.ماهم خیلی خیلی دور شدیم از هم.کلا شبا هم جدا میخوابیم من و ...

من نذاشتم بینمون فاصله بیافته تو هیچی

مث قبل میخوابیم

همونجورم بهش محبت میکنم و میببنم

ولی ی حس درونی اذیتم میکنه میگ تو پیر شدی

دیگ بچه داری 

نباید اینکارارو بکنی

یا زن و شوهر میبینم با بچه مثلا ۱۰ دوازده ساله حالم بد میش