بهاران۶۸ مدیر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 752 عنوان کیا دلشون برای دو نفره های قبل بجه داری تنگه | مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 41 پست میشه کمکم کنیدمث خوره تو مغزم همش قبل بچه داری مث فیلم جلو چشمامهحالم بد میشهدخترم ۱سال و سه ماهشه اذیتم نمیکنهشوهرمم مث قبلهنمیدونم افسردگی یا وسواس فکریه یا چیکیا مث منم چیکار میکنین حالتون خوب بشه 1400/10/29 | 22:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهاران۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 752 نیازی به روان پزشک نداری یه لطفی کن روزی ۵ تا دلیل برای شکرگزاری پیدا کن و بنویس و خدا رو شکر ... چ جالب واقعا تاثیر میزارهمیش بیشتر تو ضیح بدی
بهاران۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 752 این تاپیکت اذیتم کرد. من سی سالمه تا کی میخوام ازین فکرا بکنم متوجه نشدم جانممگ شمام ازین فکرا میکنی؟
بهاران۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 752 لذت ببر ازش.یروزی میاد ک دخترامون دیگه دلشون نمیخواد پیش ما باشن.دوستاشونو بما ترجیح میدن و باز تنها ... اره میدونم حالم بد میش ب هر چی فکر میکنم
میخک،چشمبراه عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 10080 چ جالب واقعا تاثیر میزاره میش بیشتر تو ضیح بدی کلا دیدن خوشی ها و امکانات خودو دقت در سختی های دیگران باعث میشه احساس لذتی که برامون کمرنگ شده باز رنگ بگیره ⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ❌ﺳﺨﺘﻰ❌ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
بهاران۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 752 وقتی آدم از بچه داری خستس اونطوره،یچیزی تو مایه های افسردگیه،بعد از دو سالگی سه سالگی بچه که دیگه شی ... خدا از دهنت بشنوه گل
بهاران۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 752 غصه نخور عزیزم زمان در حال حرکته مدام و تو نمیتونی نگهش داری و غصه هاتو بخوری بعد دکمه ... انشااللهممنون از انرژی مثبتت
بهاران۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 752 کلا دیدن خوشی ها و امکانات خود و دقت در سختی های دیگران باعث میشه احساس لذتی که برامون کمرنگ شده با ... شاید مشکل منم قیاسه و بزرگ کردن کسایی ک بچه ندارن و حس قبل بچه داری رو ب اونا نسبت میدم ک الان باهم خوشن و ،،،
میخک،چشمبراه عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 10080 شاید مشکل منم قیاسه و بزرگ کردن کسایی ک بچه ندارن و حس قبل بچه داری رو ب اونا نسبت میدم ک الان باهم ... لذت های بچه داشتن تون رو بشمارید ⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ❌ﺳﺨﺘﻰ❌ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
بهاران۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 752 لذت های بچه داشتن تون رو بشمارید حتما اینکارارو میکنم و مینویسم
میخک،چشمبراه عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 10080 حتما اینکارارو میکنم و مینویسم و تو طول روز بهش فکرکن ⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ❌ﺳﺨﺘﻰ❌ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
حنا70 عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 86909 متوجه نشدم جانم مگ شمام ازین فکرا میکنی؟ آره ترس ازینکه دلم تنگ بشه برای روزهای دونفره مثل شما. سی سالم شده و بچه نیاوردم