2777
2789
من سال ۸۲ طلاهامو که ۴۰ گرم بود خریده بودم ۴۰۰ هزار تومن😔

اون موقع خیلی طلا ارزون بود من طلایی گرم 5 تومنی هم دارم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بخدا 12 گرم بود هنوز دارمش از این سکه ای ها بود  من سرویس عروسیم خیلی سنگین بود با حلقه ام ...

چه خوب

الان اینقدر پشیمانم پول داشتم و چیزی نخریدم 

حداقل سکه بخرم .....وقتی روز به روز ارزش چیزا پایین میاد

مجردم

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨
چه خوب الان اینقدر پشیمانم پول داشتم و چیزی نخریدم  حداقل سکه بخرم .....وقتی روز به روز ارزش ...

من یادمه من 45 ،هزارتومن گوشواره خریدم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

اولین روز زن بعد عقد ما سال ۸۲ بود با هم رفتیم بازار دوتا روسری یکجور واسه مادر من ومادر شوهرم خریدیم،واسه خودم هیچی نخرید،مادر شوهرم همون روسری رو کادو روز مادر داد به مادر خودش،اونقدر از این کارش ناراحت شدم که دیگه واسش کادو نخریدم روز مادر فقط زنگ میزنم بهش تبریک میگم

آدمیزاد است وعشق و دل به هر کاری زدن�آدم است و سیب خوردن،آدم است و اشتباه�
خود شوهر من نه مادر شوهرم چند چیزی که برای من خریدن همون رنگ و مدل برای خودشون خریدن اون موقع هم همر ...

منم موقع نامزدی  با مادر شوهرم رفتم که برای مامانم اینا پارچه بخره برای خودم گفت انتخاب نکن خودم میزارم    بعد یک پارچه گذاشته   فقط  نمیدونم چکار کنم کادو ام نمیشه بدی 😐😐😐😐 فقط به درد لباس محلی بچه ها میخوره   پر پولک صورتی

خداروشکر

سه سال و۶ماه و۲۹روزه ازدواج کردیم ۳ماه هم عقدبودیم فقط یه بارسرزده اومدخونه برام یه عروسک خریدیه باردیگه هم روزوالنتاین بودزنگ زدم گفتم روزعشقه چی میخری برام اومدخونه به عروسک بزرگ دیگه برام خریده بود دیگه نه تولد نه سالگردو...هیچی نمیگیره سعی میکنم انتظارنداشته باشم که دپرس نشم وقتی نمیخره.ولی امسال دارم مامان میشم دوست دارم یه چیزی برام بگیره حتی یه چیزکوچولو

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔