2777
2789
عنوان

کاش درس خونده بودم دندونپزشکی قبول میشدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1553 بازدید | 25 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر من بعد ۴۵ سال اینو داره میگه!میگه کاش بلافاصله بعد اولین سالی که کنکور دادم نمیرفتم فرهنگیان و یه سال حداقل میموندم و سعی میکردم!ولی بعد این همه مدت با دخترش که من باشم شروع کردیم به خوندن برای کنکور!خلاصه که اگه یه خبر دیدید که پدر و دختری با هم برای کنکور تلاش کردن و قبول شدن اون ما هستیم😁❤

تو تاپیک های اروپا و مربوط به اروپا لطفا منو تگ کنید دوستان🙏🌹زنان یک جامعه را محدود کنید،آنها را تو سری خور و حقیر کنید،تمسخرشان کنید،کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج و بزرگترین هنرشان آشپزی و خیاطی باشد،بلایی بر سرشان بیاورید تا از اجتماع بترسند،تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکارید تا ایمان بیاورند دخترانشان را باید در قفس پرورش دهند،کتاب و علم و چکش و قلم را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید،با جوانانشان کاری کنید که از جنس مخالفشان دور باشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد،هر کس برای آزادی زنان تلاش کرد را"بنده ی شیطان"و "دشمن خدا"بنامید که او دشمن ما و ما خدای زمین هستیم.من تضمین میدهم چنین جامعه ای هزار سال هم بگذرد،پیشرفت نخواهد کرد.📚چگونه جهان را اداره کنیم🎯چرچیل
پدر من بعد ۴۵ سال اینو داره میگه!میگه کاش بلافاصله بعد اولین سالی که کنکور دادم نمیرفتم فرهنگیان و ی ...

عزیز دلم

همه ترسم همینه که نکنه منم بعد سی سال هنوز غصه دارش بودم ...

میشه از پدرت بپرسی که چیشد که نتونست از پرشکی چشم برداره؟ 

عزیز دلم همه ترسم همینه که نکنه منم بعد سی سال هنوز غصه دارش بودم ... میشه از پدرت بپرسی که چیشد ک ...

حتما حتما دوباره برای کنکور بخون عزیزم!نشد سال بعدش!نشد سال بعدترش!این تجربه ی بابام بوده.بابام میگه کاش ناامید نشده بودم و دوباره میخوندم و تلاش میکردم!این اتفاق برای چند تا از دوستاش افتاده بود!اونا سال اول قبول نشده بودن و یکیشون ۵ سال پشت کنکور موند و یکی دیگه ۴ سال!و وقتی همه اونا رو مسخره میکردن و لقب سردار آزمون و این جور چیزها رو براشون میذاشتن،اونا پزشکی قبول شدن و الان اولی تو آمریکا و دومی تو انگلیس بهترین خونه و موقعیت رو دارن!بابام سال آخر تدریسشه و امسال بازنشسته میشه!تا امسال کلا درگیر تدریس تو کلاس خصوصی ها و آموزشگاه ها به غیر از مدرسه بوده و همیشه به این فکر میکرده که چرا دوباره واسه کنکور نخونه!آخه میدونی اون خودش زمان تحصیلش شاگرد اول مدارس بوده و از بچگی رویای پزشکی رو تو سرش داشت ولی همون طور که گفتم هیچ وقت تا الان فرصتش پیش نیومده بود که سرش خلوت باشه!ولی حکمت خدا رو ببین!من که امسال کنکور دارم و بازنشستگیش هم همزمان با کنکور من شد و اعتصاب معلمها برای حقوق بیشتر با هم اتفاق افتاد!خدا شاهده که اگه یک کلمه دروغ گفته باشم،پس با تمام وجود بهت میگم ناامید نشو که زندگی هنوز در جریانه!دوباره بخون و به رویات فکر کن و تا به دندان پزشکی نرسیدی ازش دست نکش❤

تو تاپیک های اروپا و مربوط به اروپا لطفا منو تگ کنید دوستان🙏🌹زنان یک جامعه را محدود کنید،آنها را تو سری خور و حقیر کنید،تمسخرشان کنید،کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج و بزرگترین هنرشان آشپزی و خیاطی باشد،بلایی بر سرشان بیاورید تا از اجتماع بترسند،تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکارید تا ایمان بیاورند دخترانشان را باید در قفس پرورش دهند،کتاب و علم و چکش و قلم را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید،با جوانانشان کاری کنید که از جنس مخالفشان دور باشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد،هر کس برای آزادی زنان تلاش کرد را"بنده ی شیطان"و "دشمن خدا"بنامید که او دشمن ما و ما خدای زمین هستیم.من تضمین میدهم چنین جامعه ای هزار سال هم بگذرد،پیشرفت نخواهد کرد.📚چگونه جهان را اداره کنیم🎯چرچیل
اعههه.منم کنکور دارم امسال

پس رقیبیم!چطوری رقیب؟!😁