2777
2789

کاش مث بچه ادم خونده بودم دندونپزشکی قبول میشدم 

الان حشبخت بودم 

وای خدایا چقدر رویا بافتم 

چقدر خودمو تو این شغل و حس و حال تصور کردم

چی میشد واقعا منم مثل رتبه برتر ها تلاش خوب میکردم و هوش خوب داشتم و میشدم دانشجوی این رشته ؟

مدام به خودم میگم چرا مرجان؟ چراااا؟

چرا درستو خوب نخوندی چرا تلاشتو خوب نکردی

مگه لیاقت نداشتی ؟

مگه حقت نبود؟

ندیدی سختی های پدر مادرتو؟

نمیتونم خودمو ببخشم 

چند سال موندم پشت کنکور ولی دریغ از تلاش مداوم و خوب ...

تا یه دانشجوی دندون میبینم تمام غم عالم میاد تو دلم 

کاش همه زورمو زده بودم و نمیشد😔

نه اینکه اینجوری هر روز بگم اگه میخوندم شاید میشداا

چقدر تحقیر و تمسخر تحمل کردم و به خودم وعده دادم ... لعنت به من ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلاش کن خدا بزرگه

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚

برو خدا رو شکر کن هر روز نماز شکر بخون مگه خبر از نظام اموزشی نداری قبول نمی شدی افسردگی می گرفتی داغو ن می شدی دیگه تیز هوشانیا دارن می رم مجارستان می خونن اگه پول داری برو راحت خارج بخون اگه پول نداری بدون اساتید و کلاس در نمی اومدی کجای کاری مملکت فقط پول

رشته خوب آینده خوب رو تضمین نمیکنه 

شاید چون تو رویاهات خیلی پروبال دادی به این رشته فکر میکنی آیندت باهاش بی نقص میشد 

یا بیا و یبار دیگه تلاشت رو بکن یا فراموشش کن 

به یه هدف دیگه فکر کن؛نمیدونم الان دانشجویی یا نه ولی توی هر کاری هستی سعی کن بهترین همین شی 

یا رزومه ات رو قوی کن واسه اپلای و مهاجرت یا برو سرکار یا کارای کامپیوتری یاد بگیر 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!