2777
2789
عنوان

خواهرشوهر بی شخصیتم

1603 بازدید | 73 پست

خواهرشوهرم بعضی وقتا مثلا بخواد جایی بره میاد مانتو قرض میگیره یا شال میبره ازم بعدم اصلا برنمیگردونه

دیگه سعی کردم ندم چون واقعا زورم میاد اون روز زنگ زدم گفتم ک مانتو رو میخوام بپوشم جایی برم گف اوکی میفرسم دست شوهرم تاشب منتظر بودم نفرستاد بعد روز بعدهرچی زنگ زدم خاموش کرد گوشیشو بیخیالش شدم سه‌تا مانتو ۲تاشال دستشه تاحالا نداده منم چندبار گوشزد کردم نفرستاد واقعا عصبی شدم حالا بگذریم یه ماه قبل رفته بودم ارایشگاه شوهر نادونمم ب خواهرش گفته ک فردا نوبت ارایشگاه داره میخواد ابروهاشو میکرو کنه اونم پیش همون ارایشگاهه نوبت گرفته برا کراتین من رفتم قبل من اونجا بود بعد ک موهاشو کراتین کرد گف پول لازممه اگه کارتت همراته ۷۰۰قرضی بده فردا پس میدم الان یه ماه بیشتر اصلا ب رو خودشم نمیاره و حتی نگفته منم فعلا چیزی نگفتم اگه کس دیگه‌یی بود عمرا میگفتم واس ۷۰۰ تومن ولی ازاین بیشعور واقعا حرصم میاد نمیدونم چ مرگشه ک قرضاشو پس نمیده اه

بگید چیکارکنم؟

من همونیم که اگه یه جای بهم ضربه زدی و رفتی مطمئن باش سرفرصت شاخ به شاخ میزنم بهت:)

داره سواستفاده میکنه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وضعت که خوبه پس بیخیال شو دیگه بهش قرض نده

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

من باشم فردا میرم خونش لباسامو میارم قرضم خواست میگم نمیتونم
 « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
وضعت که خوبه پس بیخیال شو دیگه بهش قرض نده

اره خب ولی چون داره سواستفتده میکنه حرصی شدم حالا خواهراش باشن ۱۰ تومنم برمیگردونه میگه نیاز دارن بیچاره ها ولی منو نه اصلا

من همونیم که اگه یه جای بهم ضربه زدی و رفتی مطمئن باش سرفرصت شاخ به شاخ میزنم بهت:)