2777
2789
من دیروز ازنوره استفاده کردم واسه همه بدن،، ازامروز صبح داخل بدنم منظورم ورودی واژن هست خیلی خارش دا ...

ن تا حالا نشده من نوره اصل استفاده میکنم از اینا ک خیلی بو داره خیلی خوبه راضیم  شاید خیلی گذاشتی رو پوستت اگه بار اول اینجور شدی احتملن حساسیت داری بهش بدنت واکنش داده

من دیروز ازنوره استفاده کردم واسه همه بدن،، ازامروز صبح داخل بدنم منظورم ورودی واژن هست خیلی خارش دا ...

شايد اشتباه كمي داخل شده 😥 يا حساسيت داري 

من ميزارم خيلي خوبه همه موهارو ميبره و شنيدم به مرور سفيد هم ميكنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوره اصل خیلی خوبه ب مرور مو روکم میکنه

جدی ؟ آخه من یه بار از یه عطاری خیلی خوب گرفتم رنگش فکرکنم طوسی شد واقعا اونشب از سوزش نمیتونستم بخوابم خیلی بد شد کل بدنم 

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆

دقیقا همین مشکل برای من هم به وجود اومد که دیگه ازش استفاده نکردم 

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆

من استفاده کردم. البته فقط واسه ناحیه ژنیتال. هیچ مشکلی نداشتم. احتمالا از قبل زخمی چیزی داشتی که اذیت شدی. سرسری نگیر و برو دکتر معاینه ات کنه

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
داخل بدنتون سوزش میگیره؟؟ منظورم واژنه

آره .خیلی .

ولی استفاده میکنم .چون دیگه از ژیلت خسته شدم.پوست اون ناحیه هم روشن تر میکنه

ای ما و صد چوما ز پی تو خراب و مست ,ما بی تو خسته ایم  تو بی ما چگونه ای?
آره .خیلی . ولی استفاده میکنم .چون دیگه از ژیلت خسته شدم.پوست اون ناحیه هم روشن تر میکنه

خب خیلی نگه ندار،، من اخرین جای بدنم وقتی که همه بدنمو استفاده کردم اون موقع میذارم که زود بشورم ولی نمیدونم چرابازم اینجوری شدم

خب خیلی نگه ندار،، من اخرین جای بدنم وقتی که همه بدنمو استفاده کردم اون موقع میذارم که زود بشورم ولی ...

آخه دیر بزاری که موها از بین نمیره

ای ما و صد چوما ز پی تو خراب و مست ,ما بی تو خسته ایم  تو بی ما چگونه ای?
نه اخرین جا همونومیذارم که زود بشورمش،، داخل بدنم ورودی واژن خیلی میخاره وقرمز شده

وای منم مث شما دوسال استفاده کردم خوب بود..‌ولی از دوسه ماه پیش هربار میزنم وحشتناااک خارش میگیرم...دکتر رفتم گفتم ی پماد بگو بزنم بهش.گفت حساسیت داری برو لیزر...دیگ تصمیم دارم از ماه بعد برم لیزر