2777
2789
عنوان

تجربه ام (به اینا اعتماد نکنید)

377 بازدید | 16 پست

بچه ها یه پیچ هست واسه لاغری خاستم تجربه ام رو بگم به هیچ عنوان اعتماد نکنید بسته سفارش دادیم تا پولو نزده بودیم جواب میداد بعدکه پول زدیم ۱۰روز طول کشید بسته بفرستن اونم بخاطر اینکه تهدیدش کردیم بعد بسته فرستاد قیمت روی محصول زده ۶۵هزار اونوقت اون باتخفیف داد ۴۸۰هزار تمن پیچشو میذارم 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

یا خدا

۶۵ کجا ۵۰۰ کجا!!

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
یا خدا ۶۵ کجا ۵۰۰ کجا!!

بخدااگه دروغ بگم سنگ شم

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من اینا روومیگم کسی خاست تواین سایت تحقیق کنه بدونه ایناهمش کلاه برداریه میگفت پک شیر دهی پک طلایی  پک نمیدونم چی کوفت و زهرمار نمیدونم نه قرص نه شیمیاییه کاملا طبیعیه خداشاهده سیر فرستاده بود 

من ک هزار بار گفتم گول اینارو نخورید ی پیج زدن معلوم نیست کی هستن واسه خودشون دارو و پودر پک لاغری و ...

اره دقیقا یعنی خدا لعنتشون کنه

من ک هزار بار گفتم گول اینارو نخورید ی پیج زدن معلوم نیست کی هستن واسه خودشون دارو و پودر پک لاغری و ...

میدونی چرا شک‌نکردم چون مجید خراطها تبلیغ کرد منم بهش تودایرکت گفتم اینا چیه تبلیغ میکنی دزد هستن بعد با پول تبلیغ دزدی میری زندانی ازاد میکنی چندروز بعد دیدم ایستوری گذاشت من تحقیق نمیکنم شما خودتون برید اول تحقیق کنید بعد خرید کنید

اره دقیقا یعنی خدا لعنتشون کنه

بخدا هیچ کدومشون مجوز ندارن تازه سوادم ندارن همین عطاری ک مثلا معتبر هستن ب دارو و گودرای چاقی لاغریشون اعتمادی نیست ک من خودم مشکل کمبود وزن دارم ولی اصلا سراغ پودرای افزایش اشتها نرفتم چون میدونم چی داره چ عوارضی داره

میدونی چرا شک‌نکردم چون مجید خراطها تبلیغ کرد منم بهش تودایرکت گفتم اینا چیه تبلیغ میکنی دزد هستن بع ...

منم سر ی محصول پوستی اینجوری گول خوردم ی بلاگر با 2میلیون فالور اومد تعریف کرد ازش منم رفتم خریدم بعد دیدم خودش واسه پوستش میره کیلینیک و پاکسازی و اینا خو اگ خوب بود خودش همون کرم300تومنی رو میخرید کلی خرج پاکسازی تو کیلینیک نمیکرد🤦‍♀️🤦‍♀️

بچه ها اعتماد نکنید به پک لاغری داروی لاغری اعتماد نکنید انشالله کسی که میخاد بخره تحقیق کنه تو سایت 

منم سر ی محصول پوستی اینجوری گول خوردم ی بلاگر با 2میلیون فالور اومد تعریف کرد ازش منم رفتم خریدم بع ...

اره بخدا اینقد اعصابم خورد شده امروز برام پیام فرستاده آف گذاشتم خاستم بگم گمشو برو حروم زاده دزد جالبه بسته ام که فرستاده از محصولات دکتر بیز هست 

اره بخدا اینقد اعصابم خورد شده امروز برام پیام فرستاده آف گذاشتم خاستم بگم گمشو برو حروم زاده دزد جا ...

من ن تنها پولم ک رفت با مصرف اون کرما پوستمم نابود شد فکر میکردم برم دکتر خیلی هزینش بالا میشه واسه همین نرفتم بعد رفتم دکتر دیدم با دفترچه بیمه هزینش اینقد کمه ک ب خوب شدن پوستم واقعا می ارزه همش میگم کاش زودتر میرفتم دکتر

من ن تنها پولم ک رفت با مصرف اون کرما پوستمم نابود شد فکر میکردم برم دکتر خیلی هزینش بالا میشه واسه ...

اره خدایی واسه پاکسازی ادم باید بره دکتر دستگاه های  مختلف دارن پوستو صاف و تمیز میکنن کرم اینا فایده نداره اینا من نمیدونم جون سگ دارن یا الکی میگن فلان کرم‌میزنیم شاید فیلمو نگه میدارن کرمو عوض میکنن

من ن تنها پولم ک رفت با مصرف اون کرما پوستمم نابود شد فکر میکردم برم دکتر خیلی هزینش بالا میشه واسه ...

یا داخل کرمو خالی میکنن کرم خارجی میریزن