2777
2789

برای داداشم میخام

داداشم پسر خوبیه. رل اینا نداشته نگای نامحرم اینا نمیکنه به دختری درخاست نداده در کل آبرو داره

موتور بنلی ۳۰۰ داره و شغلشم داره

من خودم انلاین شاپ دارم امروز رفتم یه محصولی تحویل بدم به یه دختری. دیدم خیلی دختر خوبی بود به داداشم میخورد مانتو عبایی و روسری پوشیده بود

مطمئنم ازینکه رل اینا نداشته و اینا

فقط نمیدونم چطور اوکی کنم باهاش. نمیخام حالا بریم جلو واسه ازدواج یه چند ماهی رل باشن در حد اشنایی بعد میریم خاستگاری

یه راهی بدین ؟ مامانمم حتی تاییدش کرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر کردم مرد تاپیک زده دختری رو پسند کردین مادرت بره با مادرش حرف بزنه خواستگاری برین اشنایی بزارین

اخه میدونی سن دختره کمه زیاد نیست. شایدم قصد درس خوندن داشته باشه

بعد شهرمونم کوچیکه زود میپیچه که کسی اومده خاستگاری و اینا

میگم رضایت از خود دختر بگیریم چند ماه اشنا شن بعد بریم خاستگاری

اول داشتم ببر ببینه دختره رو بعد به هوای خرید هی برید مغازه ش خودتونو ورشکست کنید 🤣🤣تعقیبش کنید شاید نامزدی شوهری دور پسری داشته باشه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

اخه میدونی سن دختره کمه زیاد نیست. شایدم قصد درس خوندن داشته باشهبعد شهرمونم کوچیکه زود میپیچه که کس ...

قرار نیست بپیچه با مادرش حرف زدین بگین فعلا کسی متوجه نشه اول وه رفتین خونه دختره خواستگاری نیست 

برای دخترشون هم خوب نیست همه بدونن 

اینجوری خیلی محترمانست