2777
2789
عنوان

میشه کمک کنین سونو شش هفته

198 بازدید | 19 پست

بچه ها طبق اولبن پریودم ۶هفته هستم طبق سونو ۵هفته و ۴روز ایا نرماله؟ فقط ساک و کیسه زرد رو دید گفت دوهفته دیگه بیا نگرانم نرماله؟ساک هم ۹میلی هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون گلم مال شما چطوری بود

مال منم همینطور ولی دور باشه از شما و همه خانومهای باردار بیست هفته به خاطر بیماریش مجبور شدم سقط کنم

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
الان دوباره باردار هستین؟انشالله جاش پر بشه بیماری چی بود

نه نیستم ماه پیش سقط کردم.بیماری قلبی و انحنای ستون فقرات داشت.ممنون گلم

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

من اولین سونو بی که برای بچه هام رفتم سونوی ان تی در د۱۲ هفته بود. 

گلم ، فقط شما رو نمیگم ، همه ی خانوما رو میگم.  دو هفته دندون رو جیگر بزارید. بیشتر پزشک ها با این سونو های الکی ، بقالی راه انداختن.  ضررش فقط برای من و شماست. 

سونوی تشکیل قلب مد جدید شده بخدا 

بچه اگه ناقص باشه ، دو از جون و قلب نداشته باشه ، خود به خود سقط میشه 

شما همون سونوی ان تی برو. 

میبینی که همه چیش کامل و سالمه. صدای قلب قشنگشم می‌شنوی 🥰🥰

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

من اولین سونو بی که برای بچه هام رفتم سونوی ان تی در د۱۲ هفته بود.  گلم ، فقط شما رو نمیگم ، ه ...

انشالله عزیزم اخه من اولش ی روز لک داشتم بتامم نرمال جلو نرفت دکترم گفت خیلی روش حساب نکن

نه نگران نباس اگر جنین مشکل داشته باشه بدن خودش از ۶ هفته گب به بعد علائم نشون میده خود به خود لکه بینی و بعد  خونریزی می افتی  من بچه هام تا قبل از ۸ هفتگی ضربان ندارن اصلا سونو نرو  توکل کن به خدا تا این هفته همچیش درسته هم ساک هست و هم کیسه زرد