2777
2789
عنوان

خانما گیر داده زنش بشم

385 بازدید | 13 پست

دوست پسرم گیر داده بعد عید بیام ولی خانوما من راستش راضی نیسدم هم اینمخ هنوز سنم کمه ۲۱ سالمه و دانشجوم هم اینکه ی خواهر بزرگتر مجرد دارم هم اینکه بابام کلا میک ازدواج زوده و از همه مهمتر دپست پسرم درامدش خیلی خوبه ماشین خسلی مدل بالایی هم داره ولی خونه نداره و باباشم پشتش نیس میدونم اگ هر کاریم کنه خودش باید خرجشو بده ( چ مراسم چ طلا چ هر چی) و من نمیخپام از همین اول زندگی برم زیر قسط و قرض لنظرتون چیکار کنم

از ی ورم میترسم زنش نشم دیگ پیگیرم نشه چون خیلی اصرار میکنه ک دیگ خسته شدخ بسه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبر کن عجله نکن برا ازدواج عجله ای نیس

چقدر غلط داشتی و بد تایپ کردی

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

اخه من نمیتونم بیخیال عروسی بشم خیلی دوس دارم

خب نشو

منظور من این بود که اگه طرفت جنم داشته باشه از پس همه چی بر میاد

شوهر من بعد پنج سال هم خونه داشت هم ماشین با این که از صفر شروع کردیم. زیر صفر.