2777
2789

میشه لایک کنین 

ده پونزده تا تاپیک هست باید برم منتظرمن😘😂

یک💖دووو👝سعععععع🎈🎈🎈حالااع...😸😸😸😸😸 الماسی چقده گشنگع  ازهمه رنگع😝😝😝 رنگ امضام چرا عوض نمیشع😑😑😁اهای همه گلا میدونن😚😚 من نیام سایتشون خلوته😚😚😚😘😂😂😂😂مو فرفری😍😍چال لپ دارم ی دنیا  اهااای چاپلوس مدرسه😒بیا ....یادم بده چجوری دل معلمارو میبردین😒😒😒😒😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

..........................................................................................................................................................................................

@مادرزنم‍ 

سلام

همون جا لینک تمام پست ها رو توی یک پست بگذارین و دوباره نی نی یار تگ کنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

..........................................................................................................................................................................................

@مادرزنم‍ 

سلام

عکس هاتون رو تبدیل به لینک کنین و توی خصوصی برای niniyar بفرستین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

.................................................................................................... ...

سلام ساراجان چطور میتونم بیگناهیمو ثابت کنم به بقیه کاربرها  میخای تشریف بیار تاپیک هشتمم بازه اونجا 

فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍

.................................................................................................... ...

چطوری تبدیل به لینگ کنم و نی نی یار چکار میتونن بکنن برا اثبات بی گناهیم و تمام شدن تهمتهای اون کاربرای بیمار

چطوری تبدیل به لینگ کنم و نی نی یار چکار میتونن بکنن برا اثبات بی گناهیم و تمام شدن تهمتهای اون کارب ...

برید این سایت

uupload.ir/

بعد بهتره اول ثبت نام کنین تا هر وقت خواستین بتونین عکس رو حذف کنین.

بعد بزنین آپلود فایل ... در نهایت لینک بهتون میده.

لینک مستقیم رو کپی کنین.

چطوری تبدیل به لینگ کنم و نی نی یار چکار میتونن بکنن برا اثبات بی گناهیم و تمام شدن تهمتهای اون کارب ...

........................................................................................................................................................................................

@مادرزنم‍ 

سلام

دوباره یک تعداد اومدن دارن خیلی بحث می کنن.

فقط هدفشون خرد کردن اعصاب شماست.

نگذارید به هدفشون برسن تاپیکتون رو قفل کنین به نظرم.

این طوری بهتره.

برید این سایتuupload.ir/بعد بهتره اول ثبت نام کنین تا هر وقت خواستین بتونین عکس رو حذف کنین.بعد بزنی ...

عزیزم بلدنیستم ثبت نام کنم میشه شاتهارو براخودتون بفرستم نشون نی نی یارهابدید بخدانمیدونم این چندنفر چراول کنم نیستن🥹

ساراحان چکارکنم تا اینا دیگه پلم کنن بخداخستم کردن خودتون دارین میبینید تاپیک دهمم عکس غذا گوجه بادنجان صحفه ۲۲ خودش اعتراف کرد ۱۵ تاکاربری داره بماند همونجا چقدرفحاشیهای رکیک کردبهم

عزیزم بلدنیستم ثبت نام کنم میشه شاتهارو براخودتون بفرستم نشون نی نی یارهابدید بخدانمیدونم این چندنفر ...

1️⃣ و 2️⃣

3️⃣ و 4️⃣

5️⃣