2777
2789
عنوان

بچه ها دوستم تو گوشی شوهرش چت کردنش رو با زن شوهردار دیده..۰😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستم خواسته از شما کمک بگیرم چیکار کنه بچه ندارن هنوز

بچه اصلا و ابدا نیاره وگرنه مثل من پاسوز بچه میشه 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
زنگ بزنه ب شوهر زنه بگه تو گاوی ک نمیتونی مزاحما زنتو دور کنی ک ب شوهرمن میگه عزیزم و...!!!حالا ک زن ...

ممکنه هماهنگی کرده باشن دوسم میگه چرا باهاش قرار ملاقات گذاشت 

هر باغچه ای ک بیل بزنی ازش کرم درمیاد.اگه میخای جداشی و دنبال مدرکی ک هیچ وگرنه کنکاش نکن چون کاری نمیتونی بکنی و عذاب میکشی

تو با من قدم بزن...من تا ته دنیا جاده میسازم...
میخواد کمککککککششششش کنه کششششش کنه کششش کنه ببخشید زبونم میگیره 

طفلی دوست استارتر،چه شوهر بیشعوری داره

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

همسر من به یه خانوم سیگنال ارز داده بود فقط شما نگفته بود تو خطاب کرده بود جوری حالیش کردم دوست ندارم کارش رو که خانومه رو از صدجا بلاک کرد😂😂😂من این چیزا تو کتم نمیره

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

بگو مگه تو رابین هودی  به تو چه بگو چرا به زنه زنگ بزنم به شوهرش میزنم بفهمم چی به چیه .

درضمن اصلا بچه دارنشه حواسش رو جمع کنه ببینه شوهرش دسته گل دیگه ای نداره بعد تصمیم بگیره

چطور یعنی یه درصد باور نکنه شوهرشو

حتی اگه شوهرش راست هم بگه بازم همچین چیزی رو من خیانت حساب میکنم زنیکه خودش شوهر نداره مگه از شوهر اینو اون کمک میخواد تازه تبریک تولد و عزیزم و.....