2777
2789
عنوان

دبی کدوم هتل رفتین؟راضی بودین

10835 بازدید | 83 پست
سلام دوستان...ممنون میشم تجربیاتتونو با من در میون بزارید
خنده بزرگ ترین اسلحه در جنگ زندگیست...امیدوارم همیشه مسلح باشید..[smiley]s/sm_29.gif[/smiley]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن سمت دیره یا شیخ زائد باشه خوبه...من میدان ماهی نشنیدم...امکاناتش چی بود؟به کجا نززدیک بود در ضمن هتل فقط برای استراحته...درست ..ولی تمیزی اش برام خیلی مهمه
خنده بزرگ ترین اسلحه در جنگ زندگیست...امیدوارم همیشه مسلح باشید..[smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
ممنون گلم....میرم نگاه میکنم..جاهای دیدنی کجاها رفتی؟ کجاها رفتی که به نظرت ارزش وقت گذاشتن نداشته ممنون میشم کمکم کنی
هتل های دبی استاندارد خوبی داره و معمولا کسی مشکل نداشته من ١٠سال بیش رفتم دبی هتل ارکید سه ستاره بود اما خوبو تمیز بود و درضمن غذای فوق العاده خوبی داشت صبحانه و ناهار رو ما تو هتل می خوردیم که خوب بود خود هتل کشت داشت که رایکان میبرد مراکر خرید و سر یه ساعت می امد اونجا دنبال مسافرا
تو تحقیقات من هتل سیتی سیزن...تاپ پالاس..رز ریجان..یستی استار خوب بوده دلسا جونم بهم هالمارک...لندمارک...کرون پلازا رو پیشنهاد داده