2777
2789
وایییییی یکی از بچه های همین سایت بود امد گفت عالیه من پول میگیرم این بدبختتتتت اعتماد کرد رفت 100 ریخت دو ماه از پول خودش 30 دادن بعد گفت پولدارررررر شدم رفت دومیلیون داد عضویت خرید که ماهی یه ملیون بگیره بدبخت هنوزززرزز که هنوززززه یه قرنشو نتونسته پس بگیره تو رو خدا نه خودتونو بدبخت کنین نه بقیرو
دلم براش میسوزه بخدا دو میلیون پول چند ماه اجارشونه انقدر شوهرش سر کوفت بهش میزنه هنوز تو شکایتن ولی نتونسته پولشو بگیره بدبخت بهش میگم عقلم خوب چیزیه اخه کی با دو تا کلیک پولدار میشه چرا اعتماد کردی دختر ولی براش شد درس عبرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مثلا روزی شش تا کلیک میکنی بعد یه میلیونم میدی عضویت سایتو میخری بعد ماهی یه میلیون بهت میدن یعالمه از این راه مردم فریب خوردن دو ماه مثلا 100 تومن دادن بعد تموم شده دیگه ندادن بدبخت کردن مردمو خدا به روز سیاه بشونتشون خدا لعنتشون کنه نه این دنیا نه اون دنیا خیر نبینن بیچاره همسایه ما خیلی از شوهرش حرف کشید سر این پولی که ریخته
بچه ها تو رو خدااااا الکی تبلیغ این سایتها رو نکنین نهایت چند ماه پول میدن تازه اگه بدن بعدم پولتونو میخورن یه ابم روششششش اعتمادددددد نکنین تو رو خداااات
نیلی جون خیلی از این سایتا کلاه برداریه ولی دو تاش سابقه ی چند ساله دارن تو ایران خیلیا شنیدم عضو شدن. فقط یه سوال؟ همسایتون چرا دو میلیون داده؟اولش گفتی من متوجه نشدم عزیزم. میشه توضیح بدی چون خودمم تو تئوباکس عضوم
عزیزم تو توباکس که 11 تا سایت داشت تو خود توباکس و اسمان باکس عضویت خریده بود نه عزیزم گول نخور اگه تونستی دو برابر پولت پول بگیری بعد بیا بگو معتبرن همشون کلاه بردارن بدون استثنا بعضیاشون فقط اولش یکم پول میدن تا بقیه رو فریب بدن بعد که قشنگ فریب دان مثلا با 10 هزار تومن 20 هزار تونن دادن بهشون میان میگن عضویت بخر کار کن ماهی یه تومن بگیر عزیزم اگرم عضوی حالا خودت بعدا میفهمی دوست منم بهش تا یه سال میگفتم قبول نمیکرد میگفت توباکس معتبره الان دیونه شده نتونسته اصل پولشم بگیره ازشون