2777
2789
عنوان

نی نی یارها چجوری انتخاب میشن ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2492 بازدید | 141 پست
اگهی استخدامشو کجا می زننن میشه ی اگهیشو اسکرین بدین مثلا ببینیم 

عزیزم توی سایت های کاریابی و استخدام فکر میکنم اخرینش برای بهمن 98 بوده

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل بقیه مجموعه ها در صورت نیاز آگهی استخدام میزنن و برای اینکه مشکلی پیش نیاد اصلا از خود کاربران س ...

عه. الان مدرک شما چیه؟؟؟ 

اداره میرین یا خونه این

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
عزیزم یه اسکرین از صفحه خودت بذار ببینیم چه شکلیه😃🤔

شبیه صفحه شما

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

عه. الان مدرک شما چیه؟؟؟  اداره میرین یا خونه این

هم نیروی دورکار هست هم حضوری

پس از کجا کاربری میترکونید 😁

😏

مثل بقیه مجموعه ها در صورت نیاز آگهی استخدام میزنن و برای اینکه مشکلی پیش نیاد اصلا از خود کاربران س ...

من از الان دیگ  کاربر نی نی سایت نیستم منو انتخاب کنید😂😂😂

کاربری واگذار شده باتشکر 😜لطفا دیگ فضولی نکنین 😊