2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

86 بازدید | 10 پست

میترسم بچم سقط بشه تورو خدا برام دعا کنید یه صلوات بفرستین 

▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم   خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 

بد به دلت راه نده 

الهی که سالم باشه

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚

ایشالله که سالمه

مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس بخاطر بچتم که شده باید حالت رو خوب کنی،هرجور شده،تو الان دیگه مادری و باید از همین حالا از خودگذشته باشی،گناه داره،به خودت روحیه بده،این روزام میگذره،مگه دیروز و هفته ی پیش نگذشت؟بیخیال💙🍃💚❤💜بیخیال باش،دنیا دو روزه،شاید فردایی نباشه،با خدا درد و دل کن و بگو میسپرم به خودت و ذکر بگو و با نی نی حرف بزن تا تنها نباشه تو انفرادیش ههه جاااان فداش بشم براش اسم انتخاب کردی؟

❤💃🏻💓🍃خداجونم دوستت دارم🌸💕
هیچی نمیشه انشاءالله.چندوقتشه نی نی؟شما کوردی؟

نه کورد نیستم ۶ هفته

▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم   خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 
پس بخاطر بچتم که شده باید حالت رو خوب کنی،هرجور شده،تو الان دیگه مادری و باید از همین حالا از خودگذش ...

برام دعا کن لطفا هنوز نه

همین ترس برات سمه بیخیال باش ب خود خدا پناه ببر کمکت می‌کنه مگه چیزی شده؟

اره دوتا لخته خیلییی کوچک دفع کردم 

اره دوتا لخته خیلییی کوچک دفع کردم 

اگه دکترت هست همین الان برو پیشش یا وقت بگیر برای شب 

دراز بکش و استرس نداشته باش 

بری شیاف پروژسترون میده و میگه بری سونو 

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن