من شاغل هستم از صبح تا غروب سر کار هستم یه پسر 8 ساله دارم که به خاطر کلاسهای آنلاینش براش تبلت خریدم تابستون تبلتشو قفل میکردم و فقط روزی 2 ساعت میدادم بازی میکرد اما از وقتی مدرسه ها باز شده و کلاسها آنلاینه نمیتونم تبلتشو قفل کنم و باز هست اونم هی میره توی گوگل و ویدیو های مربوط به بازی رو دانلود میکنه و میبینه یا آهنگهای رپ که توش پر از فحش هست دانلود میکنه گوش میکنه میره کلی بازی دانلود میکنه و یکسره توی تبلتش هست برای کلاساش 3 گیگ اینترنت میخرم2 روز نمیشه همه رو تموم میکنه رفتم توی برنامه هاش گوگل و گوگل پلی رو غیر فعال کردم رفته یاد گرفته وقتی نیستم اونا رو فعال میکنه کاراشو میکنه موقع رسیدن من به خونه که میشه دوباره میره اونا رو غیر فعال میکنه برنامه کنترل والدینش رو نصب کردم یواشکی برای برنامه های گوگل و گوگل پلی تایمرش رو صفر کردم رفته نمیدونم از کجا فهمیده تایمرش رو پیدا کرده دست میزنه بازش میکنه یه برنامه ای از اینترنت دانلود کردم که صفحه گوگل رو قفل میکرد نمیتونست بره توش نمیدونم از کجا رفته قفلش روپیدا کرده و بازش کرده خیلی خسته شدم واقعا درمانده شدم دیگه نمیدونم چیکار کنم هم برای خودش خیلی ضرر داره چشماش ضعیف میشه مغزش آسیب میبینه هم هزینه اینترنتش خیلی بالا میره و نمیتونم هر 2 روز 21هزار تومن فقط نت بخرم برای بازی و کارهای بیهوده تروخدا اگر کسی چیزی میدونه بهم بگه چیکار کنم که دیگه نتونه بره توی اینترنت یا گوگل یا گوگل پلی ؟