2777
2789

من شاغل هستم از صبح تا غروب سر کار هستم یه پسر 8 ساله دارم که به خاطر کلاسهای آنلاینش براش تبلت خریدم تابستون تبلتشو قفل میکردم و فقط روزی 2 ساعت میدادم بازی میکرد اما از وقتی مدرسه ها باز شده و کلاسها آنلاینه نمیتونم تبلتشو قفل کنم و باز هست اونم هی میره توی گوگل و ویدیو های مربوط به بازی رو دانلود میکنه و میبینه یا آهنگهای رپ که توش پر از فحش هست دانلود میکنه گوش میکنه میره کلی بازی دانلود میکنه و یکسره توی تبلتش هست برای کلاساش 3 گیگ اینترنت میخرم2 روز نمیشه همه رو تموم میکنه رفتم توی برنامه هاش گوگل و گوگل پلی رو غیر فعال کردم رفته یاد گرفته وقتی نیستم اونا رو فعال میکنه کاراشو میکنه موقع رسیدن من به خونه که میشه دوباره میره اونا رو غیر فعال میکنه برنامه کنترل والدینش رو نصب کردم یواشکی برای برنامه های گوگل و گوگل پلی تایمرش رو صفر کردم رفته نمیدونم از کجا فهمیده تایمرش رو پیدا کرده دست میزنه بازش میکنه یه برنامه ای از اینترنت دانلود کردم که صفحه گوگل رو قفل میکرد نمیتونست بره توش نمیدونم از کجا رفته قفلش روپیدا کرده و بازش کرده خیلی خسته شدم واقعا درمانده شدم دیگه نمیدونم چیکار کنم هم برای خودش خیلی ضرر داره چشماش ضعیف میشه مغزش آسیب میبینه هم هزینه اینترنتش خیلی بالا میره و نمیتونم هر 2 روز 21هزار تومن فقط نت بخرم برای بازی و کارهای بیهوده تروخدا اگر کسی چیزی میدونه بهم بگه چیکار کنم که دیگه نتونه بره توی اینترنت یا گوگل یا گوگل پلی ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنامه هایی که باهاشون قفل میکنی رو مخفی کن نتونه پیدا کنه

کاربر سال 95 کاش اندوه آدمی به عمرِ گلها بود :)                   نگاه ناگهانِ تو به چشم من همین که خورد، تمامِ من خلاصه شد درون چشم های تو🥀  گمان نمی کنم شود دوباره با خود آشنا، دچار گشته هر که بر جنونِ چشم های تو...  ببر مرا به عالمت... به عالم جنونِ خود🌙 بیا بیا ببر مرا دلم از اینجا زده است🌑 به موج ها بگو کمی یواش تر بهم زنند   حوالی تو یک نفر دلی به دریا زده است 🌊🌊عطر تو را نفس زدم درون سینه آنقدر....که آه هم می کشم بوی تو پخش می شود....

نزار اهنگ بد گوش بده یه چیزی تو تنظیمات هست ک ببری گوشی فروشی پیداش میکنن کاری میکنن چیز بد سرچ کنی بابا نمیاره.بهش بگو این کار بدیه دانلود اهنگای بد 

کاربرخانم هستم برای دردودل و مشورت اینجام[شروع رژیم:۱۲مهر تا ۲۶ اسفند ]الهی به امید تو
برنامه ی قفل برنامه های گوشی بگیر  اون برنامه های ک دوست نداری رو قفل کن

یه بار از نت یه برنامه دانلود کردم گوگلشو قفل میکرد اما نمیدونم از کجا رفت بازش کرد فکر کنم اگه یه قفلی باشه که رمز بزارم براش نتونه بازش کنه اما چطوری؟

تنظیمات اتصال  اینترت بری قفل  داره فعال کنید نتونه هر چیزی رو سرچ کنه محدود حستجو داره

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
تو مدیا پلیر  یه برنامه هست برای قفل برنامه های گوشی  باهاش میتونی برای بعضی برنامه ها ق ...

یعنی مدیا پلیر دانلود کنم؟ قفل که بزارم باید رمز بزارم ؟ تنها راهش یه قفلی هست که بشه روش رمز گذاشت اما نمیدونم چطوری

همراه اول ی طرحی داره به عنوان بومینو اونو فعال کن فقط تو برنامه های ایرانی مثل شاد و دیوار میره

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
تنظیمات اتصال  اینترت بری قفل  داره فعال کنید نتونه هر چیزی رو سرچ کنه محدود حستجو داره

مثلا دانلود فیلم های مربوط به بازی که بد نیست اونا رو که محدود نمیکنه من میخوام یه کاری کنم اصلا نتونه بره توی گوگل

یه بار از نت یه برنامه دانلود کردم گوگلشو قفل میکرد اما نمیدونم از کجا رفت بازش کرد فکر کنم اگه یه ق ...

برنامه ۳۶۰ قفل میزاره روی برنامه ها میتونی دانلود کنی و اگه یک نفر مثلا بخواد قفل رو باز کنه و اشتباه بزنه دوربین گوشی ازش عکس میگیره و خود طرف هم نمیفهمه ازش عکس گرفته شده خیلی خوبه برنامش