2777
2789

یه کالایی رو گذاشتم تو دیوار برای فروش. عده زیادی تماس گرفتن. خواستنش. ولی یه خانمی ادعا کرد که اسمم یوسفی هست و تو شهر مبارکه زندگی میکنم .  ادرسشونو داد تو یه جایی به اسم دیزیچه خیابان شهدا جنب مسجد جامع. گفت تو شهر ما این کالا پیدا نمیشه و گفت باردارم 

.دلم سوخت براش . منم رفتم پست براش پستش کردم . و گفت همسرم براتون کارت به کارت میکنه. هر روز میگفت امروز واریز میکنم. فردا واریز میکنمو .....

از همون لحظه که کالا رسید دستش منو بلاک کرده و دریغ از یک ریال پرداختی . 

من کاری از دستم بر نمیاد. چون اعتماد کردم بهش. 

جز اینکه شماره اشو بزارم اینجا و اسم و آدرسشو که یه وقت مثل من گولشو نخورید . شاید کسی بشناسدش شماره همسرشو بهم بده .

کاش تاپیک من پر بیننده بشه 

09938011178

البته من همیشه برای هر کی اینکارو میکردم پولو واریز میکرد. اما رفتار این خانم باعث شد دیگه اعتمادم به صداقت دیگران که ادعا می کنن از بین بره .

پولت سوخت ولش

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم تجربه منه بدبخته .

اگر کسی زنگ زد که قرعه کشی برنده شدید و گفت برید دم‌عابر بانک بدونید دروغ محضه .

من با این کار ۲ میلیون پول بدبختمو از دست دادم🥲

ایشالا از گلوش پایین نره و همش خرج مریضی بشه ، خیر نبینه الهی.

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤

خب اول باید پولو میگرفتی😐

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

منم خرید اینترنتی انجام دادم پولو دادم و تمام... 

منم میگم فقط پرداخت درب منزل نمیتونم دیگه اعتماد کنم به فروشنده 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اخی چه بد

اتفاقا منم چند روز پیش توی دیوار چیزی فروختم

اول اینکه نزاشتم بیاد تو خونه اوردمش تو پارکینگ

بعدم  پول به حسابم واریز کرد بعد بردش

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

اینم تجربه منه بدبخته . اگر کسی زنگ زد که قرعه کشی برنده شدید و گفت برید دم‌عابر بانک بدونید دروغ م ...

چجوری تونستی باور کنی؟

خیلی ضایع س که

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

اینم تجربه منه بدبخته . اگر کسی زنگ زد که قرعه کشی برنده شدید و گفت برید دم‌عابر بانک بدونید دروغ م ...

ایندکه صدساله بدبختامیگن اعتملدنکنید اگه گفتن برو پای عابربانک!چطورگول خوردی واقعا اعصابم خوزدشد

خدایاشکرت
چجوری تونستی باور کنی؟ خیلی ضایع س که

میدونی اون خیلی کارشو خوب بلد بود .

شاید تو هم اگه تو شرایط من قرار میگرفتی و چرب زبونی های اون اقا ، واقعا باور میکردی .

نمیشه اینطور قضاوت کرد .

ولی خب امام حسین بزنه به کمرش چون گفت تو قرعه کشی کربلا قبول شدین .

در اصل با احساسات بازی میکرد 

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤