2777
2789
عنوان

رابطه با مامان

420 بازدید | 23 پست

دوستان من به خاطر خیانت شوهرم دارم طلاق میگیرم الان خونه بابامم دو ماهه. بچه هامم پنجشنبه جمعه ها میان اینجا اما الان بزرگترین دردم رابطم با مامانمه

اصلا نمیتونیم با هم کنار بیایم دلم میخاد از اینجا برم تنهایی زندگی کنم میدونم که به خاطر غصه ی من انقدر عصبی شده ولی به خدا اخلاقش غیر قابل تحمله

تحمل کن گناه داره

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله خوب میشه عزیزم,,,,شما تحمل کن اخلاقش بهتر میشه به مرور زمان !!!!  

ای خدا از دست این مامان ها وجامع ما که اینقد به فکر ابرو هستن !!

مطمعن باش هم حال خودت خوب میشه هم مامانت ،،

من بخاطر اخلاق مامانمه ک خیانت شوهرمو دیدم ترجیح دادم تو این این جهنم زندگی کنم ولی جدا نشم.....چندماه قهر بودم ازبس منو چزوند حمله عصبی بهم دست داد برای هر لقمه غذا حساب کتاب میکرد اصلا غذایی نمی‌داد بزووور اونم میگف چی گرون شده چی گرون تر شده

به نظرم خونه ی جدا بگیر عزیز!

تو تاپیک های اروپا و مربوط به اروپا لطفا منو تگ کنید دوستان🙏🌹زنان یک جامعه را محدود کنید،آنها را تو سری خور و حقیر کنید،تمسخرشان کنید،کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج و بزرگترین هنرشان آشپزی و خیاطی باشد،بلایی بر سرشان بیاورید تا از اجتماع بترسند،تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکارید تا ایمان بیاورند دخترانشان را باید در قفس پرورش دهند،کتاب و علم و چکش و قلم را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید،با جوانانشان کاری کنید که از جنس مخالفشان دور باشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد،هر کس برای آزادی زنان تلاش کرد را"بنده ی شیطان"و "دشمن خدا"بنامید که او دشمن ما و ما خدای زمین هستیم.من تضمین میدهم چنین جامعه ای هزار سال هم بگذرد،پیشرفت نخواهد کرد.📚چگونه جهان را اداره کنیم🎯چرچیل
من بخاطر اخلاق مامانمه ک خیانت شوهرمو دیدم ترجیح دادم تو این این جهنم زندگی کنم ولی جدا نشم.....چندم ...

منم داشتم تحمل میکردم شوهر من کلادخونه ی اون زنه میموند منم پیش بچه هام ولی اومد منو زد دیگه طاقتم تموم شد کاش بمیرم از دست همه راحت شم

نه فقط آبرو  خیلی بد جواب میده من اصلا کاری به کارش ندارم که آخه

دقیقا مشکل منه دیگه طاقت ندارم .اصلا کار و شغل هم ندارم مستقل بشم

چی میشه ۱۰ تاصلوات برام بفرستین خواهش میکنم التماس میکنم برای حل مشکلم