2777
2789
عنوان

رابطه با مامان

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 23 پست

خیلی ناراحت شدم اسی .بچه هات دقیقا سن بچه های منن.به اون مرتیکه هیز که خدا فقط جواب خودش و اون زن بی شرف رو بده بگو تو بری خونه خودتون سر بچه هات خرجی هم بده قیافه نحسشم ببره پیش اون نجس.انشاالله کم کم مستقل بشی دستت تو جیب خودت بره

مامان مانلی و سامیار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب از طلاقت ناراحته دیگه ،,,,,, شایدم کلا اخلاقش اینجوریه  سعی کن باهاش حرف نزنی ،،زیاد ...

ببین مثلا هزاران بار بهش گفتم پروفایل های اونو چک نکن والله به خدا میره به زنداییم میگه با هم نگاه میکنن بعد میاد کلی ناراحت میشه ما رو هم ناراحت میکنه اما به خرجش نمیره اصلا هم نمیشه باهاش حرف زد فوری میپره به آدم انقدر گیر میده انقدر گوشت تلخ شده که ازش متنفر شدم دیگه

منم داشتم تحمل میکردم شوهر من کلادخونه ی اون زنه میموند منم پیش بچه هام ولی اومد منو زد دیگه طاقتم ت ...

منم یه نامه نوشتم یه جا قایم کردم یه روز خودمو میکشم خستم از همه ...اون از شوهر اشغال من ....اینم از خانواده م ک اصلا پشتم نیستن شوهرمم فهمید هارتر شد ....بچه هامم اگر طلاق بگیرم بهم نمی‌ده تازه بده هم مامانم گفت نمیذارم با بچه بیایی خونمون یعنی همه جوره تو باتلاقم 

خیلی ناراحت شدم اسی .بچه هات دقیقا سن بچه های منن.به اون مرتیکه هیز که خدا فقط جواب خودش و اون زن بی ...

به خدا راضی بودم به این سه ماه اینجوری زندگی کردم ولی چند بار اومد منو زد بعد انقدر پروفایل عاشقانه با اون زنه گذاشت که این مامانمم داشت دق میکرد دیگه خسته شدم اومدم اینجا

منم یه نامه نوشتم یه جا قایم کردم یه روز خودمو میکشم خستم از همه ...اون از شوهر اشغال من ....اینم از ...

منم بچه هامو بابام نذاشت بیارم احساس میکنم خودمم اینجا اضافم کاش لااقل یه کاری برام جور میشد راحت تر میشدم

منم بچه هامو بابام نذاشت بیارم احساس میکنم خودمم اینجا اضافم کاش لااقل یه کاری برام جور میشد راحت تر ...

برو سرکار وگرنه دیوونه میشی 💔 من چندماه رفتم قهر و طلاق و....انقد مامانم اذیت کرد منم نوزاد داشتم نمیشد برم سرکار اومدم سر خونه زندگیم ولی بچه هام یکم بزرگ بشن میرم ازین جهنم .....حتما سر کار برو  بچه ها رو بعدا میتونی ببری پیش خودت نیومدن هم خودتو سرگرم کن خدای ماهم بزرگه

منم ۲۸ سالمه خودشون شوهرم دادن منو بدبخت کردن به خدا داشتم عین آدم درس میخوندم

خدا از خانواده من نگذره منو دادن به این بدبخت کردنم 

چی میشه ۱۰ تاصلوات برام بفرستین خواهش میکنم التماس میکنم برای حل مشکلم