2777
2789
عنوان

لاغری ژنتیکی نوزاد

301 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها 

پسرم هفت ماهشه وزنش شیش کیلوعه،بدنیا اومد ۳ کیلو بود

رفلاکس داشته اما درمان شده،اوایل دکتر میگفت بخاطر رفلاکس وزن نمیگیره اما الان اصلا بالا نمیاره و خوراکشم خوبه فقط وزن نمیگیره 

پدرشم خیلی لاغره فکر کنم ژتتیکیه

هیچ درمانی نداره؟😔 واقعا بیش از حد لاغره همه کار کردم هر نوع غذا و چیزی ک مقوی باشه و گفتن خوبه 

شیر خشکم میخوره و بخاطر رفلاکسش فقط باید شیر ببلاک ای ار بخورع اما گفتن نان چاق میکنه یه مدت نان هم دادم اصلا وزن نگرفت فقط رفلاکسش عود کرد دوباره همون ببلاک ای ار دادم 

تو رو خدا اگ کسی تجربشو داره و نتیجه گرفته یه راه حلی بده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم لاغریش ژنتیکیه.خانواده همسرم همشون لاغرن. 

الان 2 سال و 8.ماهشه وزنش ده کیلو و نیمه. 

هرکاااااری هم که بگی واسه اینکه وزن بگیره انجام دادم همش غذاهای پرکالری و مقوی بهش میدم به همه غذاهاش کره یا عصاره قلم اضافه میکنم گوشت و مرغ و ماهی مرتب بهش میدم روزی 5 وعده هم میوه و غذا میخوره. چکاپ کامل هم داده و خداروشکر مشکلی نداره. 

آهن و شربت مکمل و تقویتی و مولتی هم میخوره. 

دکترش هم گفت لاغریش ژنتیکیه ولی خداروشکر ایمنیه بدنش بالاست تا الان شکر خدا مریض نشده. خیلی واسه لاغریش حرص میخورم. 

کی بی بهانه بود که من عاشقت شدم؟                                    خود بهترین دلیل برای بهانه ای 💗
ی مدت بیخیال وزنش شو شاید چون خیلی حساسی وزن نمیگیرع مهم اینه ک سالم باشه مورد دیدم نه ماهشه و ۶ک ...

اره واقعا خیلی حساس شدم 

چون پدرشم خیلی لاغره دوست ندارم اونجوری ش

ولی دقیقا فرم بدنش به پدرش رفته 

خدا کنه ی راهی پیدا بشه و وزن بگیره 

بچه منم همینه،نمیدونم چیکارش کنم دیگه  کاش ی راهی بود

من که هرکاری کردم بی فایده بود. انقد حرص خوردم. یعنی هر روشی که دکتر تغذیه هم میگفت انجام دادم ولی نهایت صد گرم یا دویست گرم وزن میگیره. خیلی هم فعالیتش زیاده. اینم بگم تا 6 ماهگی تپل بود اما از 6 ماهگی دندوناش درومد و تا دوسالگی خیلی اذیت می‌کرد واسه غذا خوردن هرکاری میکردم وزن نمیگرفت. الانم که کلا هرچی میخوره دیگه انگار نه انگار. 

کی بی بهانه بود که من عاشقت شدم؟                                    خود بهترین دلیل برای بهانه ای 💗
من که هرکاری کردم بی فایده بود. انقد حرص خوردم. یعنی هر روشی که دکتر تغذیه هم میگفت انجام دادم ولی ن ...

پسر منم خییییلی فعالیت داره اصلا ی لحضه اروم نیس

کلا هم هیچ تایمی وزن نگرفت،چون رفلاکس داشت بعدم ک هر کار کردم وزن نمیگیره باز

پسر منم خییییلی فعالیت داره اصلا ی لحضه اروم نیس کلا هم هیچ تایمی وزن نگرفت،چون رفلاکس داشت بعدم ک ...

مثل دختر من که یک لحظه هم نمیشینه حتی موقع غذا خوردن هم راه میره. من که دیگه ناامید شدم. حتی الان وزنش طبیعی و رو منحنی هم نیست. فقط میگم خداروشکر که تنش سالمه.