2777
2789
عنوان

سیاست های زنانه خانوم های جذاب 💗⚘

1512 بازدید | 120 پست

دوستان این تاپیک زدم که همه بیان تجربیاتشون به اشتراک بزارن همه استفاده کنیم 

خودمم یه سوال داشتم وقتی قهر می کنید🥺 چی کار می کنید چه رفتاری دارید همسرتون میاد سمتتون و آشتی می کنه البته منظورم اون سیاسته هس 🤦‍♀️

هر کی دوس داش بگه 

راستی یه آیه برا آشتی پیدا کردم و جوابم گرفتم آیه ۱۱۵ انعام 😘😍

فوق العاده بودش برا من که 👌👌

And God is the best Lily in my world ^^🌱... یا زهرا 💓 ................من و دخترم که تو راهه

یکی از سیاست های زنانه 

اینکه در مواقعی گه اون عصبانی آرامش داشته باش و حرفتو با آرامش و اعتماد به نفس بدونی که اونو تحقیر کنی 

بزن 

این باعث جذابیتت پیشش می شه

And God is the best Lily in my world ^^🌱... یا زهرا 💓 ................من و دخترم که تو راهه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش میاد سریع 

چون من بدقهرم به شدددت زودرنجم میاد یا با نوازش یا من کنار نیام دادبیداد اشتی میکنه سریع هم رابطه میخواد که مثلا کدورت هارو رفع کرده باشه 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

یه چیز دیگه بهش اقتدار بدید 

همش بگید بهش بگید آقا 

مردا از احساس بی کفایتی بیزارن و دوس دارن به عنوان یک مرد احساس توانایی کنن 

یه جا خونده بود دو چیز باعث وابستگی همسر به شما می شه یکی رابط جنسی خوب و باکیفیته 

یکی وقتی در کنارتونو شاد باشید و باعث شادی و خندش بشید 

یه چیز دیگه بهش اقتدار بدید  همش بگید بهش بگید آقا  مردا از احساس بی کفایتی بیزارن و دوس ...

به مردی که بی کفایته چی بازم احساس مفید بودن بدیم فردا طلبکارم باشه 

خدایا خودت راه درست و سر راهمون قرار بده 

اصلا قهر نمیکنم و اگر مشکلی پیش میاد سعی میکنم همون لحظه حلش کنم ، همیشه حرفم اینه من اهل قهر نیستم اگر دوست داری میتونی خودت قهر کنی ، البته ی بار اول ازدواج سر سنگین شد که خیلی محترمانه بهش گفتم که با عقل و درایتی که شما داری خیلی زشته که نتونی همون لحظه مشکلت رو حل کنی و بری دنبال قهر کردن ، مرد باش حرفت رو بزن و مشکلت رو حل کن 

اصلا قهر نمیکنم و اگر مشکلی پیش میاد سعی میکنم همون لحظه حلش کنم ، همیشه حرفم اینه من اهل قهر نیستم ...

چه قشنگ 

عزیزم من اعتقاد دارم کردار و رفتار و گفتار آدما تاثیرش بیشتر از خوندن چندتا دعا و ایه هست، بنابراین مسئولیت تمام و کمال زندگی و روابطتون رو خودتون ب عهده بگیرید و برای بهتر شدن کیفیتش انرژی بذارید و تلاش کنید!

صرف خوندن آیه کاری از پیش نمیبرید!

این کارا برای وقتیه ک تمام تلاشتون رو کردید و نشده و برای ارامش روحیتون دست بکار شدید!

برای بیمه کردن زندگیتون باید از قبل بفکر باشید ب موقعش ببخشید تا بخشیده بشید احترام کنید تا حرمتتون کنن،من شخصا خیلی تو زندگیم گذشت کردم کوتاه اومدم تلاش کردم و شخصیتم جوریه ک حتی نسبت ب دشمنمم انصاف رو رعایت میکنم پس بی دلیل دنبال بهونه و قهر نیستم کم پیش اومده ناراحت شم از همسرم ولی هروقتم ناراحت بودم یک لحظه هم پشتمو خالی نکرده تنهام نذاشته و حق رو کامل ب من داده و سعی کرده زندگیمونو شیرینتر کنه

مثلن چی جوری ؟

مثلا عذا درست میکنم در حین سفره پهن کردن با خنده میگم عجب غذایی ، راه میرم میگم با خنده عجب هیکلی شکم صاف ، رانندگی میکنم یهو بر میگردم میگم رانندگی رو حال میکنی