2777
2789

نه درین حد خطر نداره

من ۱۸ و ۵ بودم

آمبولی ریه شدم.لخته زدم

هردوماه خون میدادم

الان باردارم

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه درین حد خطر نداره من ۱۸ و ۵ بودم آمبولی ریه شدم.لخته زدم هردوماه خون میدادم الان باردارم

توی اینترنت ی چیزای وحشتناکی مینویسه ادم میترسه

توی بارداری هم قرص یا آمپول میزنی

اخه میگن غلظت خون باعث میشه به بچه خون نرسه

توی اینترنت ی چیزای وحشتناکی مینویسه ادم میترسه توی بارداری هم قرص یا آمپول میزنی اخه میگن غلظت خو ...

دو ماهه ام

نه نرفتم پیش دکترم اما احتمالا آمپول هپارین خواهم زد.

چون یه مدت میزدم.

تو بیمارستان هم که بستری شدم یه آمپول بازدم میزدن یکی شکمم .میدونم یکیش هپارین بود.

قبل بارداری وارفارین میخوردم

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)
دو ماهه ام نه نرفتم پیش دکترم اما احتمالا آمپول هپارین خواهم زد. چون یه مدت میزدم. تو بیمارستان ه ...

سلام ،خوبین ،من قصد بارداری دارم ،آزمایش دادم غلظت خون دارم ،بعد ازدواج اینطوری شدم ،قبلا اصلا نداشتم ،میترسم الان برای بچه دار شدن ،شما زایمانتون خوب بود؟ برآب بچتون مشکلی پیش نیومد

سلام ،خوبین ،من قصد بارداری دارم ،آزمایش دادم غلظت خون دارم ،بعد ازدواج اینطوری شدم ،قبلا اصلا نداشت ...

سلام من قبل بارداری آزمایش خون دادم هموگلوبین خونم بالا بود دکار بیشرف رفت مسافرت مجبور شدم پیش دکترزنان دیگه برم اونم فقط بم گفت غلظت خون داری آسپرین بخور منم فکر نمی کردم خیلی جدی باشه چون سر بارداری اولم هیچی نشد راحت گذشت برام این سری نفهمیدم سر چی پشت جفتم هماتوم لخته خون ایحاد شد و بچه هام سقط شدن آلان یکماه از سقط گذشته