2777
2789
عنوان

کودوم از این دوتا دختر قشنگ ترن؟ همه نظر بدید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 55 پست
دومی، فکر می‌کنم بهتر باشه و جذاب تر، اولی گفتی ریزس معمولا کسایی که ریزه پیزه هستن صورت کوچولویی دا ...

آره درسته خیلی گدا صورت

حالا دومی بنده خداخدا خوبه اما چشماش و لپهاش فقط..

ایشالله ک اخلاقش درست باشه💛

*-*

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما یه زنی داریم تو فامیل سفید چشم رنگی س ک سی خوشکل ولی ذاتا چیه؟ دو بهم زن و حسود  والا اصا ...

درستهه چونکه اخلاق و نمیشه فهمید ادم باید برن سرخونه زندگی ،فعلا ما ظاهرو میتونیم قضاوت کنیم

حالا ی سری چیزا در مورد رفتلرشوت میدونم ننوشتم ..

*-*
اره حالا فامیل بودن یا خودم ی چیزی چون کلا غریبه ان نمیشه اعتباری نیس

از دید خودمون قیافه تو اولویته

ولی از دید اکثر اقایون اندام خانما تو اولویته

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
ما یه زنی داریم تو فامیل سفید چشم رنگی س ک سی خوشکل ولی ذاتا چیه؟ دو بهم زن و حسود  والا اصا ...

تازه به جز این موردی که شما نوشتین من یه خانمی رو میشناسم که قیافه اش فوق العاده زشته و هرکی میبیندش همینو میگه، یه مدلیه چهره اش انگار دعوا هم داره. از اینا هم هست که خیلی سطحی با یه عالمه آدم میگه میخنده ولی چشم نداره هیچ کسو ببینه و فتنه و مردم آزار. اگه قرار باشه توی یه فرم مشخصاتشو علامت بزنیم ایناست: چشم رنگی مدل گربه ای، پوست سفید، اندام یه کم گوشتی.

دقیقا از وقتی دیدمش به این فکر کردم که به هرکی بگین یکی چشمش رنگیه و پوستش سفیده فکر میکنن قشنگه، در صورتی که ایشون کلا این استدلالو به هم زدن   کاش عکسشو داشتم میتونستم براتون بفرستم. ولی (خداروشکر ربط خاصی بهش ندارم ندارم عکسشو.

پس تازه به جز اخلاق، اینکه چشم رنگیه و پوست سفیده هم معلوم نیست قشنگ باشه

چقدر به اسی توی انتخاب کمک کردیم  

ببین اینجوری که شما بینشون موندی پس معلومه خیلی از نظر سطح زیبایی با هم اختلاف ندارن، حالا یکی 0.1 امتیاز خوشگلیش بیشتر باشه، اهمیتی نداره دیگه در این سطح.
پس انتخاب میره بر اساس معیارهای بعدی: میزان هماهنگی سطح اجتماعیش با پسر،...