2777
2789

سلام مامان ها. خاستم بپرسم شما بجز غذای روزانه 

ومیوه اینا چی به بچتون میدید که رشدش بهترشه. من بچم یکسال نیمه و کمبود وزن داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موز بده بخوره بعد حریره بادام و اینطور چیزا خواهرم ب بچش میده البته اونم تپل نیس ولی خب اینا برا افزایش وزن خوبن خرما رو پوستشو بکن و هستشو دربیاری توپی کن بده بخوره

والا من چیز خاصی نمیدم دخترمم معمولیه وزنش.بدغذا و کم غذاهم هست که البته ازوقتی بیخیال شدم خیییلی بهتر شده.فقط پودر سنجد حتما میریزم تو فرنیش یا تو پوره موزش جدیدا هم بجای نبات و شکر تو فرنیش ۴شیره استفاده میکنم.گوشت بره اندازه قوطی کبریت میزارم توشیشه بپزه بهش میدم کلا قوت غذاش برام مهمه نه وزندهی

[QUOTE=223185106]موز بده بخوره بعد حریره بادام و اینطور چیزا خواهرم ب بچش میده البته اونم تپل نیس ولی خب اینا برا افز ...[/QUO

بدخوره... حریره بادوم اصلن نمیخوره.. فرنی هم همینطور

متاسفانه خرما و حتی تخم مرغ هم نمیخوره... خیلی جوش میزنم.. همه میگن چرا لاغره؟ 

حقیقتا وزنش خیلی خوبه ماشاالله.اابته درک میکنم که ما مامانا دوست داریم بچمون مثل جاروبرقی بخوره و تپ ...

وقتی میرم مهمونی بچه های دیگرو میبینم همش میگم چجوری بعضی بچه ها اینقدر تپلن ولی بچه من نه

[QUOTE=223185106]موز بده بخوره بعد حریره بادام و اینطور چیزا خواهرم ب بچش میده البته اونم تپل نیس ول ...

چون اشتها نداره لاغره ببر دکتر شاید شربت تقویتی داد بهش ولی با بازی و بازی کردن بهش غذا بده شاید بخوره...مثلا خواهرزاده من ک غذا نمیگیره از مامانش باهاش بازی میکنم میگم بیا بریم تو چادر بازی کنیم چادر هم میتونی یه پارچه یا چادر بندازی رو میز و مبل براش چادر درست کنی و بعد بهش بگی ی لقمه غذا بخور مثلا عروسکتم بیاد تو یا بازی های مختلفی ک بسته به علاقش باهاش بازی کنی و بهش غذا بدی ...تجربم بود گفتم بهت بگم شاید ب کارت بیاد.

وقتی میرم مهمونی بچه های دیگرو میبینم همش میگم چجوری بعضی بچه ها اینقدر تپلن ولی بچه من نه

مهم سلامته البته منم اینجوری بودم ولی ازوقتی بیخیال شدم وااقعا دخترم هم اشتهاش بهنر شد هم وزنش شیرخودتو میدی یاشیرخشک