2777
2789

من چند تا مواد فروش میشناسم که روز به روز داره زندگیشون بهتر میشه وضع مالیشون که هیچ زندگیای خوبی هم دارن طرف رفته زن دوم گرفته ازش بچه هم اورده هردوتا زناشم دورش میگردن اخه چرا این جور ادما باید اینقدر راحت زندگی کنن تو حکمت خدا موندم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالاخره مردمو زور نکردن برن مواد بگیرن ازشون نمیدونم حلاله حرومه قاطی کردم‌   

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ

نمیدونم دور و اطرافم که تیست همچین کسی همه با تلاش به جایی که هستن رسیدن

درکل اینکارا عاقبت نداره خوشبختی در ازای بدبخت کردن جونایه مردم مگه میشه رو خرابه ی کسی خونه ساخت

تمومه زندگیمو فقط با یه اشاره بهت میبخشم این کارا برام کاری نداره❤

خب الان بنظرت عکس از زندگی اینا نگرفتی؟

من خودم به شخصه با همه مدلش در ارتباط بودم که از مواد پولدار بودن تا متوسط و فقیر

هیچچچچکدوم خیر ندیدن یعنی حتی ذره ای 

لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393

من دیدم با مواد فروشی صاحب شاسی بلند شده اونم ده سال پیش ک ماشین لاکچری مردم پراید بود هر چند الانم هس😐

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا

اگه تمام ادم بدا تقاص پس بدن این دنیا که دیگه هیچکی کار بد نمیکنه خب 

شاید حکمت خدا اینه

خیلی از مادرا به نوزادشون اب قند میدن چون پول تهیه شیر ندارن و خیلی بیماری ها میگیرند تورو خدا بهشون کمک کنید🙁اهداعضو رو تبلیغ کنید.استرس عامل همه بیماریهاست. به تغذیتون اهمیت بدید.عامل اصلی دیالیز فشار و قند بالاست حتما کنترلش کنید. اشغال تو طبیعت نریزیم. قضاوت و غیبت و تکبر هم از زندگیمون حذف کنیم