2777
2789
افتر و دیدی ؟

افتر مزخرف ترین فیلمه ب نظرم تنها فیلمی ک دیدمش و حالم بهم خورد

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا از فیلم عاشقانه خوشم نمیاد اینم چون خیلی معروف بود دیدم و به نظرم و یک و دوش خوب بود ولی سه شو خراب کردن

سش چقدر چرت تره من دیگه دانلود نکردم ببینم

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
سش چقدر چرت تره من دیگه دانلود نکردم ببینم

من یک و دو رو دیدم ینی حالم بهم خورد گفتم میخابیدم بهتر بود تا اینو ببینم قسمت سومشو دانلود نکردم اصلن😂

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا
من یک و دو رو دیدم ینی حالم بهم خورد گفتم میخابیدم بهتر بود تا اینو ببینم قسمت سومشو دانلود نکردم اص ...

منم از کامنتا منصرف شدم دان نکردم حیف نت بود واقعا 

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲