سلام خانوما،من یه پارچه ی خیلییی خوشگلی گرفتم و هم خوشحالم هم یه کوچولو عذاب وجدان دارم چون قیمتش کمی بالا بود.برای عروسی فامیل درجه یک گرفتم پس از نظرم ارزش داره. بهم دلداری بدین تا عذاب وجدانم کامل از بین بره🌝
عزبزم من قدم ۱۶۲و وزنم ۸۰عروسی دخترم عید دلم میخواد شب عروسیش لباسم لاکچری و تو چشم باشه فهمیدم که ش ...
مرسی عزیزم نظر لطفتونه،عروسی دخترتون مبارک باشه،خوشبخت بشن انشالاه😍 بنظر من گیپور و کار شده همیشه مد هستن و برای شما که تومراسمتون،تو چشم خواهین بود،عالیه.شما لباستون یاید شیک و با ابهت باشه.الان چند مدل براتون میذارم😍
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم چند سالش بود چجوری فوت کرد بمیرم برای دلت الهی اشکم باامضات دراومد
معجزه زندگیم ، آقا آرتا تو 31 روزگی بدون اینکه دلتنگیای مامانِ کوچولوشو درنظر بگیره ازپیشم رفت و من موندم و آغوش مادری که با کلی حسرت خالی موند
ممنونم بابت همه مهربونیات عزیزقلبم
امیدوارم بواسطه قلب مهربونی ک داری هیشوقت تو سختیا کم نیاری
یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شدهدلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم