2777
2789
عنوان

❌چهارده سال اختلاف سنی آره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اینو میگی ولی بعد متوجه اختلاف عقاید و طرز فکرا میشی

همین الانم خیلی برام مهمه این چیزها

واسه همین تا ریز ریزش رو درآوردم

تو این چیزها خیلی خیلی شبیهیم

اختلاف سنیتون زیاده

آره واسه همین سوال کردم اصلا

نکته اینجاس که من صمیمی‌ترین آدم‌های اطرافمم حدود ۳۰ - ۳۵ هستن، یعنی با این سن آدم‌ها ارتباط می‌گیرم

هم دوره های خودم همه‌شون انگار بچه‌ان برام، سازگار نیستم باهاشون

مهم تر از هرچیزی درک و‌شعور هست ولی خب۱۴زیاده دور برم بااین اختلاف زیاد دیدم بعضیا ظاهرا راضی بعضیا ...

دقیقاااا

تنها چیزی که تو جامعه اطراف من کلا آدمای زیر ۳۰ ندارنش انگار🤦‍♀️

بستگی به خودت داره 

من خودم بزرگتر از سنم رفتار میکنم و اصلا با کسی هم سن وسال خودم آبم توی یه جوب نمیره پس با این اختلاف سنی مشکلی ندارم 

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

سن عقلی مهم تره اگه رد کنی ممکنه پشیمون بشیمورد خوب کم پیش میاد خصوصا وقتی سن بالاتر میره

منم رو همین گیر کردم دقیقا

کل خواستگارهای قبلیم رو واسه همین بلوغ فکری و پختگی نداشتن رد کردم، بوده طرف مثلا ۳۲ سنش بوده ولی طرز فکرش از منم بچگانه‌تر😑😑

ولی این یکی نه

آره واسه همین سوال کردم اصلانکته اینجاس که من صمیمی‌ترین آدم‌های اطرافمم حدود ۳۰ - ۳۵ هستن، یعنی با ...

خودت ک ۲۳ساله ای با ۳۰ساله ازدواج کنی خوبه اما با۳۷ساله ن

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
دوراشو زده الان دنبال آرامشه من بودم اوکی میدادم

اگه بگم من اولین نفری بودم که نشسته صحبت کرده باهاش باورت میشه؟ خودمم باورم نمیشه🤣

ولی خودش و خانواده‌اش میگن که چون حجاب و اینا خیلی براش مهم بوده و موردهای اینجوری هیچ وقت سرراهش نبوده اینم نمی رفته صحبت کنه باهاشون