2777
2789
عنوان

پارچه ی خیلی خوشگل و یه کوچولو عذاب وجدان🌝

| مشاهده متن کامل بحث + 2822 بازدید | 110 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا

اره

از کردستان عراق و کره میاد

سلامممممممممممممممم😂خببب یکم از خودم بگمممم دختر از تبار چرت و پرت😌بی ادب ولی با ادب😐خوشحال ولی ناراحت😣خیلی راز دار و رک😎من بیمارستان به دنیا اومدم💃از بچگی بزرگ شدم😎دوستام رفیقمن😌این وسط مساتام بگم ۱۵ سالمه😑بچه نیستم چون بزرگم😌من همون خار داریم که کلا ۲ نفر میاد تو تاپیکم که یکیشون پست میزارع لطفا برای حاجت رواییم یا صلوات بفرس(البته به جز @یکدانه_هستم چون همیشه هست)😂😭بدشانسم خیلی😂جونم براتو بگه که مخالف شدید شاخ پنداری هستم😌قبول دارم بیشعورم ولی باشعورم😎من همونم که ممکن هارو غییر ممکن میکنم با این اراده 💩 درضمن عزیزی که تاپیک نظر خواهی میزنی عرضه پذیرش انتقاد هم داشته باش نگو اکه مخالفی از تاپیکم برو بیرون چون خودت اگه جنبه انتقاد نداری تاپیک نزدن 💃عههه چقد زیاد شددد تا درودی دیگر بدرود😎چالش ناشناس https://harfeto.timefriend.net/16470335389781
واقعا عالیه قیمتشام به نسب اشغالای ایران خیلی مناسبه

پارسال لباسهای شیک ۳ میلیونی رو حراج کرد،همشون ۹۰۰ تومن شده بودن.

کمی طول کشید دستمون برسه ولی خیییییلی خوشگل و خوش دوخت بودن.

لباسهای کار شدش خیلی گرونن ولی،از ۶ تومن شروع میشه تااااا ۲۰  

قدم ۱۶۰،وزنم ۷۵😭😭😭

عزبزم من قدم ۱۶۲و وزنم ۸۰عروسی دخترم عید دلم میخواد شب عروسیش لباسم لاکچری و تو چشم باشه فهمیدم که شما خیلی خوش سلیقه هستین ماشالله اگه مدل دارین لطف میکنید برام بفرستین ازش ایده بگیرم .؟از نظر شما گیپور کار شده شیک میشه یا پولکی و شاین؟