الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد. و آن را در همه جا جست و جو میکند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی. آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد.
خب چته خواهر همه چی که نرماله یه ذره مشکل کوچیک تو بطن چپ هس. برا منم گفت سونو کیست کورئید پلکسوس تو مغز هس و هم دکتر سونو و هم متخصص زنان گفتن هیچ ایرادی نداره و تا ۲۸ هفته خودش خوب میشه روند رشد مغزه. شما هم یه مشکل کوچولو هس
این سومین باره این تاپیک و میزنی بدون هیچ توضیحی دو صفحه میره جلو تاپیک باز یه جدید خب درست بگو چیشده
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ایشون هیچی نمیگن هر ازگاهی میان تاپیک میزنن گاه میگه شوهرم میخواد طلاق بده گاه میگه حاملست گاه میگه ...
اره تاپیک های قبل هم فقط گفته ۷۰ درصد گفتن دختر و دیگه جواب کسی و نمیده
عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏 امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤ برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم " شاد و سلامت باشید 🌹