2777
2789
عنوان

ما کرونا گرفتیم😞

60 بازدید | 7 پست

بعد دو سال رعایت و قرنطینه با اومدن یه مهمون مبتلا شدیم خیلی نگرانم سه شنبه قبل اول من علائم نشون دادم گلوم می‌سوخت صدام گرفت امروز یه کوچولو سرفه می زنم همسرم از شنبه گلوش می‌سوخت الان مث من شده می ترسم حالمون بدتر شده بچه هام دو روز تب داشتن فقط خوب شدن ،یعنی چی به سرمون میاد ؟😭😭

من کاپوچینو قدیمی ام کاربری با تاریخ عضویت 1391/07/25 رمز عبور فراموش کردم با کاربری جدید برگشتم به آغوش نی نی سایت😁

همسرم دو  روز پیش تست داد جوابش امروز اومد ct 13 یعنی خیلی بده اوضاع😭

من کاپوچینو قدیمی ام کاربری با تاریخ عضویت 1391/07/25 رمز عبور فراموش کردم با کاربری جدید برگشتم به آغوش نی نی سایت😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نترس ما هم همین طوری بودیم خوب میشین

شما سی تی ندادین؟؟

خوب هفته قبل گرفتی الان یه هفته گذشته هیچی نمیشه دیگه انرزی منفی نده مثل سرماخوردگیه دیگه قشنگ سوپ و اش بخورین

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

نترسین خوب میشین خواهرمنم اکسیژن خونش خیلی پایین بوددکترگفت سریع برین بستریش کنین ولی خواهرم بحرف نکرداومدخونه منم تادیدم گلودردمیکنه هرچندساعت نمک قل قل میکردم بااموکسی سیلین خوردم خوب شدم ولی خواهرم بعداز۱۵روزهنوزسرفه میزنه شدید