2777
2789
عنوان

دیشب وسط خواب دیگه قلبم نزد

282 بازدید | 26 پست

از وقتی داروهای معده که دکتر تجویز کرده خوردم،دست چپم و پشت قفسه سینه ام درد میکنه

حتی ضربان قلبم بالا و پایین میشه

دیشب خیلی سخت گذروندم

از عوارض دارو؟؟؟کسی چنین تجربه ای داشته

خیییلی سریع با دکترت در میون بذار

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه اینجوریه به دکترت بگو اگه چیز مهمی باشه داروت رو عوض میکنه

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
امروز هر چی زنگ زدم بر نداشتن نمیدونم اصلا چکار کنم

پاشو برو در مطبش شاید بخواد داروهاتو قطع کنه یا عوض کنه ممکنه خطرناک باشه

پیگیر باش لطفا

یعنی چی زنگ زدم جواب ندادن 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
اگه اینجوریه به دکترت بگو اگه چیز مهمی باشه داروت رو عوض میکنه

پشیمون شدم از دکتر رفتن اصلا 

داشتم زندگیمو میکردم

معدم زیاد اذیت نمی کرد خودم حساس شدم

پاشو برو در مطبش شاید بخواد داروهاتو قطع کنه یا عوض کنه ممکنه خطرناک باشه پیگیر باش لطفا یعنی چی ز ...

انگار امروز نبوده اصلا ولی فردا حتما می رم 

بنظرت داروهاشو کلا نخورم بهتر نیست اصلا نخواستم دارو

انگار امروز نبوده اصلا ولی فردا حتما می رم  بنظرت داروهاشو کلا نخورم بهتر نیست اصلا نخواستم دا ...

فعلا نخور تا بری پیشش بپرسی

دکتر نگفت مشکلت چیه

پارسال آندو دادم چیزی نبود شوهرم مشکل داشت اون رفت ،منم گفت تا اینجا اومدم یه ویزیت بشم

که داروهای،،،دایجستیو ،،رابیزول،،دمپریدون داد