2777
2789

میخوام روسری بگیرم😅

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامان من سليقه ي كسي رو قبول نداره، همش غير مستقيم بهش ميگم چي برات بگيرم ولي ميگه چيزي نميخوام، مطمئنم اگه لباس بخرم نميپوشه، اهل زيورالاتم نييت، فقط طلا دوست داره، به نظر شما ميشه به مناسبت روز مادر وسبله تو خونه كه دوست داره براش بگيرم؟؟ 800تومن هم پول دارم

مامان من سليقه ي كسي رو قبول نداره، همش غير مستقيم بهش ميگم چي برات بگيرم ولي ميگه چيزي نميخوام، مطم ...

یه پیشنهاد بدم بهت اگه اینقدر مامانت دوست نداره هر چیزی رو و اینکه وسواسه تو خرید  میتونی از این پارسیان هایی که همه قیمت داره براش بخری ببری بعد خودش هر کاری خواست باهاش بکنه یا کارت هدیه یا یه سری از مزون ها مثل شوگاری مزون کارت هدیه ی مزونشون رو میفروشن مثلا به جای اینکه ۸۰۰ تومان رو خودت براش لباس بگیری و خودش نپسنده اون کارت اونارو میدی و خودش بین لباس های مزون به اندازه ی بهای اون چیزی میخره