2777
2789
عنوان

2هفته دیگه زایمانمه تورو خدا بگید بی حسی بهتره یا بیهوشی؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2014 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من تکنسین بیهوشی ام کارم همینه بیحسی هم برای تو و هم نوزادت بیخطرتره و اگر بعدازبیحسی سرتو اصلا تکون ندی وقتی میگم اصلا به معنای کلمه میگم به هیچ وجه سردرد نمیگیری و اینکه درد بعد از عملت خیلی کمتره
من هم بی حسی بود.. اما حدود 2 ساعت بعد از عمل خودشون اومدن بلندم کردن راه برم و فقط بهم گفتن نشینم ... یا دراز بکشم یا راه برم ... که من تا 11 شب راه رفتم!!!!
الحمدلله نه سردرد داشتم نه کمردرد شدید (من سابقه گرفتگی عضلات کمر زیاد دارم و تو 2 ماهگی دخترم کمر درد داشتم که مثل همون موقع ها که عظله هام می گرفت بود و شدید نبود)
من اسفند زایمان کردم بیهوشی کامل من حوصله مراقبتهای بعد بیحسی مثلاینکه بالش نزاری سرتو تکون ندی حرف نزنی و .. نداشتم از عوارضی مثل سردرد و کمردردش هم شنیده بودم واسه همین بیهوشی خواشتم خداروشکر هیچ عوارضی بعدش نداشتم موقع به هوش اومدن تو ریکاوری درد داشتم ولی بعدش برام مسکن زدن و دردی نداشتم حتی از روز 4 پاشدم خودم کارمو کردم.
من هر دو مودلشو امتحان کردم دفعه اول که زایمان طبیعی داشتم و بچه نیومد که بیهوشم کردن و سزارین شدم. خیلی خیلی بد بود . تا یک هفته عوارض دارو تو بدنم بود و خیلی بد بود یهو میرفتم تو هپروت. صداهارو میشنیدم ولی حس نداشتم و یهو که به حالت عادی برمیگشتم تمام بدنم خیس عرق مید و لرز میکردم. وقتی هم که از ضعیف شدن حافظه ام پیش دکتر گله کردم گفت از عوارض بیهوشه.
...
زایمان دومم بالاجبار بیحسی بود که خیلی راحت بودم و اگه بازم زایمان داشته باشم این روش و انتخاب میکنم.
وقتی صدای گریه نی نی رو تو لحظه تولدش میشنوی به همه دنیاااا می ارزه.
به نظر من قشنگترین لحظه زندگیم بود.
12 ساعت استراحت دادن و بهمون گفتن میتونین سرتونو به اطراف بچرخونین ولی اگه میخواین کمردرد و سردرد نگیرین اصلا نباید سرتونو بلند کنین و تا وقتی هم بهتون اجازه ندادن اصلا هیچی نخورین بهدشم مکایعات تیره .: مثل قهوه و نوشابه پپسی و چای زیاد بخورین که مایع نخاعی تعادل برقرار کنه.
منم بی حسی بودم .تو بیمارستان بهمن
خیلی عالی بود
هیچی نفهمیدم.الان هم 6 روزه از سزارینم میگذره هیچ سردرد و کمردردی ندارم
به خدا گفتم : اگر سرنوشت مرا نوشته ای چرا دعا کنم ؟ خدا گفت : شاید نوشته باشم هرچه دعا کند . . .
این مورد که الهام 86 میگن به نظرم کوتاهی دکترو کادر بیمارستان بوده چون باید مدام سرم بگیری که داروی بیهوشی از بدن خارج بشه اگر سوند باشه و مدام سرم بزنن سریع دارو خارج میشه و دوسه ساعت بعد کاملا بهوشی من که هیچ کدوم از مواردی که میگن رو نداشتم
از چه دلتنگ شدی ، دلخوشیها کم نیست . . .