جریان منو میدونید یا نه از تاپیک های قبلیم بخونید من با آقایی بودم که ۲۰سال ازم بزرگتره چهارماه اما فهمیدم ثبات اخلاقی نداره یه روز کامل خوب و نرمالهه یه روز افتضاح داد میزنه و توهمی میشه خیلی وقته تصمیم گرفتم تموم کنم راستش میترسم چون بشدت بهم حساسه و میدونم به این راحتی قبول نمیکنه شما کمکم کنید دارم دیونه میشم 😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نظرم با کسی که ترس داری اگه ضربتی کات کنی بهت صدمه بزنه آروم آروم باهاش سرد شو ، پیام هاشو دیر به دیر جواب بده ، تماس هاشو یکی در میان ج بده ، هییییچ ابراز محبتی نکن ، ازش ایراد بگیر تا سرد سه اینطوری یکی دو ماهه تموم میشه احتمالا .فقط اگه واقعا مصممی به ترکش ، این راه رو پیشنهاد میکنم چون در غیر اینصورت ممکنه وسط راه دوباره نرمش بیجا کنی و رابطه رو تموم نکنی.
من در جریان کامل تاپیک هات هستم دختر حس میکنم شوهرت دو قطبی هست و داره تورم عصبی میکنه اونقدر که گاهی زیادی به خودت و بقیه گیر میدی مثلا به هیکلت و باقی جزئیات زندگی