2777
2789
عنوان

از ماه چندم به پهلو بخوابم؟؟؟؟!!!!!

96496 بازدید | 26 پست
سلام مامانا، هفته ی 16 هستم. همش نگرانم که از کی باید به پهلو خوابید،در ضمن ببعضی وقتا برای رفع خستگی رو کمرمم میخابم. خطر،نداره؟؟

سلام عزیزم

تا اونجایی که یادم میاد دکترم گفت از ماه 7 به پهلو بخوابم بهتره .... یادمه به دکترم گفتم که همش استرس اینو دارم که تو خواب حواسم نباشه و به پشت بخوابم و بچه ام خفه بشه و .... ! وقتی دکترم حرفهام را شنید خنده اش گرفت و گفت این حرفها چیه !!! آخه کدوم بچه ای را دیدی زیر شکم مادرش له بشه و خفه بشه !

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

من تا ماه چهارم که شکمم معلوم نبود دمر میخوابیدم.
از همون موقع ها ماه 4,5 دیکه فکر کنم نباید طاق باز و دمر خوابید و برای جابه جاشدنم باید بشینی و بعد پهلوی دیکه بخوابی که بند ناف نپیچه به بچه
برای دنیا تو شاید فقط یک نفر باشی ولی برای یک نفر شاید اندازه یه دنیا ارزش داشته باشی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر من که میگفت حتی تو ماه نه به پشت هم بخوابم مشکلی نیست و حرف قدیمیا درست نیست
اما موقعی که بچه بدنیا اومد معلوم شد بند ناف دو دور پیچیده بوده دور گردنش
بنظر من از ماهی که تکونای بچه شروع میشه باید احتیاط کنی
ﺘﺎً اللهم عجل لولیک الفرج
بیشتر به پهلوی چپ بخوب
یه کوسن یا بالش کوچیک بذار بین پاهات
برای پهلو به پهلو شدن به ارامی این کارو بکن
من هفته 30 هستم. گاهی چند دقیقه به پشت میخوابم
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
هیرداس بند ناف دور گردن و بدن اکثر بچه ها هست به حرکات مادر ربط نداره. ولی مراعات کنیم خیالمون راحت تره
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
زهرا جون خیلی نگران نباش ... انشاالله نی نی سالم به دنیا میاد

تا جایی که میتونی احتیاط کن ولی استرس به دلت راه نده

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics