2777
2789
بالاخره بعد مدت ها گشتن یک سایت خفن حس ششم واقعی پیدا کردم🤤🙇بهم‌گف همسرم زن دوم میگیره😒😱سرکتابمم ...

یعنیا خاک تو سرت کنن

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤

عکس سونوی۸ هفته رو نگا کن

اگه توی عکس نی نی سمت چپ باشه میشه راست شکمت پس میشه پسر و برعکس

حالا به شرطی که سونو شکمی باشه

یا علی...ادرکنی...🌸 انسان با امید حتی بدون بال میتونه پرواز کنه….🍀🍀🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس سونوی۸ هفته رو نگا کن اگه توی عکس نی نی سمت چپ باشه میشه راست شکمت پس میشه پسر و برعکس حالا به ...

من نه هفته و سه‌روز بودم رفتم سونو بعد وسطه 🤣🤣🤣چجوری تشخیص بدم؟

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر  
واقعا دقیقا وسطه تاحالا اینقدر وسط ندیده بودم😂

همین دیگه چقره😂😂🤷🏻‍♀️عیبی نداره اینهمه نفهمیدم بقیشم روش😂🙄بلاخره ک میفهمم 🤦🏻‍♀️😂

همین دیگه چقره😂😂🤷🏻‍♀️عیبی نداره اینهمه نفهمیدم بقیشم روش😂🙄بلاخره ک میفهمم 🤦🏻‍♀️😂

انشالله اول سالم باشه دوم هر جنسی که دوست داری 

البته فکر کنم چون نه هفته بودی جاش مشخص نیست اکثرا سونو قلب ۶ هفته میرن کناره جا میگیره بچه 

انشالله اول سالم باشه دوم هر جنسی که دوست داری  البته فکر کنم چون نه هفته بودی جاش مشخص نیست ا ...

اره فک میکنم جاش بخاطر همونه

انشااله عزیزم ممنونم

راستش خیلی مهم نی ی دخمل دارم این یکی هرچی بود بود دم خدا گرم😍😆