2777
2789
عنوان

کسی تابه حال دندون جلوش لب پرشده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 29 پست
عزیزم روکش کردی یانه؟مراقبت خاصی اجام میدی؟موادت تغییررنگ نداده

روکش نیست آمالگامه، تغییر رنگ نداده، یعنی جوری که خودم یادم نمیاد کدوم دندونمه. مراقبت اینه که تخمه مخصوصاً تخمه ژاپنی، ته‌دیگ و کلاً خوراکی‌های سفت با دندون جلو نمی‌خورم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام دندون پزشک هستن بله میشه ترمیم کرد موادی که بکار میبرن اوکی باشه موندگاریش بالاست . یسری موارد ...

قربونت برم عزیزم تقریباعمردندون پرشده چقده؟موادش یاa1بودیاb1دقیق یادم نیس.عزیزم تاچندبارقابل ترمیمه

عضوگروه سبز💚💚 شروع۵۹ 💚💚وزن هدف۵۵💚💚
روکش نیست آمالگامه، تغییر رنگ نداده، یعنی جوری که خودم یادم نمیاد کدوم دندونمه. مراقبت اینه که تخمه ...

ایول ممنونم ارتون

بابام دندون پزشک هستن بله میشه ترمیم کرد موادی که بکار میبرن اوکی باشه موندگاریش بالاست . یسری موارد ...

خاهرم تازه شده ۱۵پسرم حین بازی ضربه زد دندونش لب پرشد میترسم دندونشوبخاطرپسرمن ازدست بده

روکش نیست آمالگامه، تغییر رنگ نداده، یعنی جوری که خودم یادم نمیاد کدوم دندونمه. مراقبت اینه که تخمه ...

امالگام ک موادسیاهه

ببخشیدباموادسیاه پرکردید

نه عزیزم، اشتباه گفتم، با کامپوزیت، خیلی وقتا این دو تا رو جابجا میگم ☺

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
واسه من چند تاش  پر کرده گاهی اوقات  می ریزه موادش حالا شما نمیدونم

جلوروپرکردی؟هررچندوقت میریزه؟بعددوباره برات تراش میدن و پرمیکنن؟

جلوروپرکردی؟هررچندوقت میریزه؟بعددوباره برات تراش میدن و پرمیکنن؟

آسیابامو پر کردم بعضی وقتا میریزه البته کامپوزیت نیستا بعضیشان ازش دیواره ای مونده فقط دکتره گفت بیا روکش کن من نرفتم البته 

متولد ۱۳۶۹ هستم