2777
2789
عنوان

امروز با یکی دعوام شد😭میشه بیاید

184 بازدید | 15 پست

امروز با یکی دعوام شد؛وسط بحث و جدل یهو هر چی تو ذهنم بود پاک شد!!!

اصلا یهو موندم همینجوری به طرف نگاه کردم

یادم رفت من کیم اینجا چیکار میکنم

بعد اصلا نتونستم حرف بزنم؛انگار مغزم دیگه فرمان نمیداد

چرا اینجوری شدم؟

خیلی نگرانم

هنوز حالم خوب نشده😢😢

کاربری سومم   

حتما برو دکتر و ی نوار مغزی بگیر

نمیدونم عشق رو چجوری توصیف کنم ولی اینجوری بگم مثلا وسط یه بحران گیر افتادی حسابی درگیرشی و دلت گرفته به اون فکر میکنی و اوضاع برات قابل تحمل‌تر میشه...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واکنش طرف مقابل چی بود😐

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
هیچی؛فکر میکرد من جوابی ندارم بدمو حق با اونه 

اوف

این بده

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

نگرانی نداره که یه دکتر بگو علتش رو بهت میگه و درمان رو شروع میکنه احتمالا اگه چیز خاصی باشه با یه دوره دارو خوردن حل بشه

نگرانی نداره که یه دکتر بگو علتش رو بهت میگه و درمان رو شروع میکنه احتمالا اگه چیز خاصی باشه با یه د ...

درسته؛من میترسم اینها علائم سکته باشه؛تا از متخصص وقت بگیرم برم و بیام دیگه کار از کار گذشته باشه

کاربری سومم   
درسته؛من میترسم اینها علائم سکته باشه؛تا از متخصص وقت بگیرم برم و بیام دیگه کار از کار گذشته باشه

نه بابا سکته که اینجوری نیست زودتر وقت بگیر برو از نگرانی در بیای

من قبلا ها پانیک داشتم میتونه از اون باشه؟

آره میتونه ب خاطر دونم باشه اما حتما ی دکتر برو و نوار مغز بگیر لطفا

نمیدونم عشق رو چجوری توصیف کنم ولی اینجوری بگم مثلا وسط یه بحران گیر افتادی حسابی درگیرشی و دلت گرفته به اون فکر میکنی و اوضاع برات قابل تحمل‌تر میشه...
آره میتونه ب خاطر دونم باشه اما حتما ی دکتر برو و نوار مغز بگیر لطفا

حتما میرم ولی الان که دیگه آخر هفته ست😟میمونه برای هفته بعد؛امیدوارم تا اون موقع زنده بمونم

کاربری سومم   
حتما میرم ولی الان که دیگه آخر هفته ست😟میمونه برای هفته بعد؛امیدوارم تا اون موقع زنده بمونم

الان آخره هفتس؟؟؟ 

امروز سه شنبس تازه

فردا برو خب پشت گوش ننداز

فردا تماس میگیرم؛پنجشنبه جمعه که مطب بسته ست میوفته برای شنبه

تهران هر روز هست میتونی بری حتی روزای تعطیل