2777
2789

۴ سال دارم باهاش زندگی میکنم 

خیلی عاشقانه دوسش دارم خیلی ریسک کردم بخاطر کنارش بودن اما اون ...اونم دوسم داره ولی فقط مشکلمون اینکه فقط دوسم داره من زنشم ولی هیچ کارش ب من ارتباط نداره ...من تو هیچ مسئله ای نمیتونم نظر بدم ...امروز بدون اینکه ب من بگه کجاس رفت و الان اومد ...همش کار کار کار

ن از بهار ن از تابستون از فصل ها هیچی نفهمیدم 

بیهوده گذشت ...امروز ساکشو بستم گذاشتم پشت در...برداشت و رفت...

فقط خسته ام از خودم ...

اگه دوسم داشت نمیرفت ....از زندگی فقط این و فهمیدم ک همسرم بیاد و غذا بخوره و بخوابه بعد بره دنبال روزمرگی هاش

هیچ کسی ندارم حرفامو بهش بزنم

حس میکنم تموم شدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا مثل من .همه ی کاراشو میکنه بعد من از زبون دیگران میشنوم

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

حالا کجا فرستادیش رفت؟ امروز چرا همه زنها شوهر بیرون میکنن تو سایت؟

افرین یکی تاپیک بغلی دست شوهرشو گرفته انداخته بیرون

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...

فکر کردی تو زندگی بقیه چه خبره؟ اینقدر بار زندگی سنگین شده که مردا همه زندگیشون شده کار و کار و کار تا بتونن برسونن شبم وقتی میان دیگه جونی ندارن برای دل دادن به دل ما

ههههی

چقدر منی😔

منم امروز ساکشو بستم رفت مشهد😐

هوا دونفره میشه تنهام☁

بهاری میشه تنهام ⛅

بارونی میشه تنهام🌧

میگم تنهایی برم یه دوری بخورم... بازار برم... بیرون برم ..میگه نه

اگه میری با بچه ها برو

اونا هم بدتر از باباشون هستن نمیشه بیرون برم باهاشون😕