2777
2789
عنوان

بچع ها شوهرم بهم میگه دلم برات میسوزه وگرنه اندازه ی

| مشاهده متن کامل بحث + 1558 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چیزی نگفتم فقط بهم گفت گوشیتو بفروش گفتم نه گشنه گدا چشمم ب گوشیمه بخدا قیمتش کمه دو تومنه

دیگه چیزی که عوض داره گله نداره زدی بایدم بخوری 😁

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است نجابت با متانت /متانت با نجابت
توی دعوا و جرو بحث ، حلوا که خیرات نمیکنن گلم  ببین چی گفتی که حرصش گرفته و اینو برای مقابله گ ...

اره بار اولشع ولی پشت سرم خیلی جلو خانوادش غرورمو له کرده خیلی پشتم حرف زده شوهرم الانم بهم گفت باید گوشیتو بفروشی گفتم نه گفت مگه از خونه پدرت اوردی من خر بخاطرش طلاهامو فروختم ولی شوهرم واسع ی گوشی دوتومنی داره اذیتم میکنه 

اره ولی دیگه نمیخوام براش از خود گذشتگی کنم چون هیچوقت پشتم نبوده ازش متنفرشدم اصلا ادم نیس

اگه متوجه فدا کاریات نیست اصلا کوتاه نیا 

اگر قدرتو میدونست باز یچیزی 

هر چی از خودت بگذری فکر میکنن چه خبره امان از این مردا

اگه متوجه فدا کاریات نیست اصلا کوتاه نیا  اگر قدرتو میدونست باز یچیزی  هر چی از خو ...

نه نمیفروشم چون هیچوقت ندیدم قدرمو بدونه الانم چشش ب گوشی وانگشترمع من میدونم ک خانوادش دارن پرش میکنن