2777
2789
عنوان

دوستانی که تجربه بارداری داشتن میشه کمکم کنین؟ هیچ کسو ندارم.

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش استراحت کن اگه تو خونه شیاف پروشسترون داری یه دونه استفاده کن، خدای نکرده لک بینی داشتی س ...

به نظرتون یه پزشک عمومی برم خوبه؟

میترسم سرخود دارو مصرف کنم، خداروشکر لکه بینی ندارم.

خدایا ناامیدم نکن.
خب تحمل میکردین؟ آخه من بارداری اولم هیچ کدوم این دردارو نداشتم

اره مجبور بودم چکار میتونستم بکنم خب هر بچه ای یه بچه تی هست همه ک مثل هم نیستن زن دایی شوهرم بچه اولش اذیت نشد ول بچه دومش خیلی اذیت کرد تا ب دنیا اومد مرد زنده شد تا ۹ماه همش بالامیاورد یه بار پاش درد میکرد یه بار شکمش یا کمرش خیلی اذیت شد

شکممه، چن روزه، موقتیه، ولی مدام کم و زیاد میشه، کمرم ک افتصاس

عزیزم منم همین مشکلو داشتم سمت راست شکم رحم قرار داره،درد شکم و کمرت بخاطر باز شدن لگن و بزرگ تر شدن وبالا اومدن رحم هست،منم همینجوری بودم انگاری پوست شکمت میسوزه اگه گهگاه این درد اومده سراعت طبیعیه گلم

علائم آپاندیس چیه؟ آخه همزمان سمت راست کمرمم درد میگیره

محل آپاندیس سمت راست پایین شکم هست اگه فقط همون یه نقطه درد میگیره برو دکتر. تو  بارداری معمولا  زیر شکم و پهلو ها و کمر درد میکنه ولی همیشگی نیس اینم به خاطر کشیده شدن عضله ها هست ولی با استراحت خوب میشه . دردی که قطع نمیشه و زیر شکم هست تو بارداری خطرناکه علامت سقط هست.‌

عزیزم منم باردارم همینجور بودم  انگار یه قسمت شکمم و همونجای کمرم اینجوری میشد انگار طبیعیه

وای خدا خیلی سخته

ایشاله هردومون بسلامت این مراحل بگذرونیم

خدایا ناامیدم نکن.
یعنی از عفونت ادرار هم میتونه شکم درد و کمردرد بگیرم؟

اره

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....